nowy wątek

kmtmy

Nowy na Forum
No to tak. Po jakimś dłuższym czasie, nawet dosyć długim, postanowiłem dołączyć do dyskusji. Jestem tu nowy chociaż wielu najbardziej aktywnych użytkowników znam dosyć dobrze (znam ich opinie, narracje, samochody i doświadczenia) Przypuszczam, że elektrowozowe forum ma wielu czytelników, którzy się nie ujawniają..
Dzisiaj zamówiłem TMYLR solid black poniżej limitu 50% VAT (trzy tysiące poniżej)
Tym samym stałem się jednym Was. :)
Odbiór mam jeszcze w tym miesiącu. Według informacji od pracowników z warszawskiego salonu, moja Tesla dzisiaj opuściła mury (blachy chyba) berlińskiej fabryki i za chwilę ruszy w podróż do Warszawy. Ja mam już VIn, mam fakturę, mogę właściwie rejestrować i ubezpieczać samochód.
Dziękuję za 2000 rabatu z polecenia "Michal" https://forum.elektrowoz.pl/members/michal.89/
Z nicka Michal.89 wygląda, że jest w wieku mojego dziecka więc macie tu nowego fana elektryków z pokolenia dziadersów :)
Miłego wieczoru wszystkim życzę.
Krzysztof

Michal

Moderator
Cześć Krzysztof, po pierwsze dziękuję bardzo za skorzystanie z mojego polecenia. Nie widzę Ciebie z imienia w poleceniu, które dziś otrzymałem ale i tak cieszę się, że dostałeś rabat.
Ps. Numerki w nickach dodają się automatycznie (dlatego Ty masz .2261), choć dużej pomyłki nie ma ;)

kmtmy

Nowy na Forum
Cześć Krzysztof, po pierwsze dziękuję bardzo za skorzystanie z mojego polecenia. Nie widzę Ciebie z imienia w poleceniu, które dziś otrzymałem ale i tak cieszę się, że dostałeś rabat.
Ps. Numerki w nickach dodają się automatycznie (dlatego Ty masz .2261), choć dużej pomyłki nie ma ;)
Joanna - moja żona jest szefem firmy :)