OC+AC dla Highlanda

Pawilon

Zadomawiam się
Jako że auto jest nowe, porównywarki ubezpieczeń pozwalają na wybranie go. Jest tylko poprzedni model.

Jak załatwiliście sobie ubezpieczenie i w jakiej firmie? Ile was to wyniosło (AC+OC)?

Zastanawiam się czy w związku z brakiem samochodu w bazie porównywarek, muszę do każdej ubezpieczalni dzwonić osobno?

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Gdzieś był na forum maila do polecanego agenta z PZU

zibizz1

Pionier e-mobilności
Powiesz coś więcej? Zamawiałeś przez jakąś infolinię? Ja w ich konfiguratorze nie widzę poprawnej mocy silnika do wybrania.
optif.pl - robią ofertę odrazu w wielu miejscach

krzyss

Pionier e-mobilności
Jako że auto jest nowe, porównywarki ubezpieczeń pozwalają na wybranie go. Jest tylko poprzedni model.

Jak załatwiliście sobie ubezpieczenie i w jakiej firmie? Ile was to wyniosło (AC+OC)?

Zastanawiam się czy w związku z brakiem samochodu w bazie porównywarek, muszę do każdej ubezpieczalni dzwonić osobno?
Mozesz napisac do Tomka i sie powolac na mnie.

[email protected]

Najlepsza cena aktualnie na TM3 HL RWD to 4050.-
Ale to zalezy od wielu czynnikow, jak masz znizki to pewnie 4300-5000.-

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Za LR przy max znizkach wyszło mi około 4600 w PZU

miksell

Posiadacz elektryka
ok, ale jakie są w PZU ograniczenia ubezpieczenia? Kiedyś dostałem ofertę na TM3 z PZU i AC nie obowiązywało poza granicami PL.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Nie obowiązuje tylko w blokach byłego ZSRR.
Całego OWU nie będę wklejał, napisz na maila który jest podany kilka postów wyżej, bo może wybierzesz jakieś “dodatkowe” opcje i wyjdzie Ci inaczej