Odbieraliście już darmowe ładowanie SuC w nowej wersji (za punkty)?

Michal

Moderator
W czwartek odbieram auto z Niemiec i wracam nim do Polski, a mam niby dostać 5000 punktów i będę je mógł wymienić na 5000 km darmowego ładowania. Mam do przejechania 1000 km i zastanawiam się, czy da się to od razu po odbiorze aktywować?

Jakie macie z tym doświadczenia po ostatnich odbiorach?

krzyss

Pionier e-mobilności
W czwartek odbieram auto z Niemiec i wracam nim do Polski, a mam niby dostać 5000 punktów i będę je mógł wymienić na 5000 km darmowego ładowania. Mam do przejechania 1000 km i zastanawiam się, czy da się to od razu po odbiorze aktywować?

Jakie macie z tym doświadczenia po ostatnich odbiorach?
Sam sobie udostepniles link ? :)

Michal

Moderator
Dostałem punkty lojalnościowe 5000 zamiast 1000 z polecenia :p
Nawet teraz lojalnościowych jest 2000 zamiast 1000.

elektryk

Pionier e-mobilności
Ej, no nikt nie odbierał auta z tymi punktami?
Ja odbierałem 2000 mil za 4800 punktów 7 kwietnia o 19:15. Ładowanie wg eksportu z apki z historii 2023-04-07T19:36:10+02:00 już nie miało przypisanej faktury do ładowania.

Ale Tobie chyba chodzi o moment przyznania punktów - u mnie odbiór samochodu był w ostatnim tygodniu marca o 16:15, a o 16:27 przyszedł mail jak w załączniku.

Attachments

• Screenshot_20230510-194624.png
    Screenshot_20230510-194624.png
    768,2 KB · Liczba wyświetleń: 9

Michal

Moderator
Dzięki!
No ciekawe kiedy dostanę te punkty. Nie będzie łatwo zużyć te 5000 km w pół roku, więc przydałoby się od razu zjeść 1100 :)

Rambo

Zadomawiam się
Ja odbierałem auto 27.03 - 5000 km. Jak klikniesz w apce wskoczy i działa od razu. Warto przetestować przed drogą. Ja w Wawie wieczorem podjechałem i sprawdziłem przed objazdówką po europie. Za granicą też działa:)

Michal

Moderator
Gdyby ktoś się zastanawiał, to da się od razu po uzyskaniu dostępu do auta wymienić punktu na darmowe ładowanie SuC ;)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Na marginesie - masz okrągły rok na wykorzystanie, nie pół ;-) U mnie na początku wskoczyła ważność na pół roku, po kilku dniach została przedłużona do roku (auto-magicznie).