Odbiór Tesli jakie dodatki?

Michal

Moderator
Sorry
Nie obrażajmy się.
Cena Czyni Cuda
Ja na kolację w tej cenie często idę więc...
Przepraszam, mogłem Kogoś obrazić

🙏☮️🙃👽
Apropo posta [kultura] - raczej nie pisze się komuś, że "ja to za 200 zł kupuje prezenty", albo "idę na kolację" :p
Nie chodzi o obrażanie, tylko właśnie o kulturę i jeśli chcemy ją mieć na tym forum, to trzeba jej pilnować na każdym kroku, a nie tylko tam gdzie się podoba.

Relevant

Fachowiec
I teraz wiem jakie stoliczni teslowicze popełniają faux pas. Ja raz od jakiegoś kupiłem coś za dychacza (no, i se pogadaliśmy przy tym), drugim razem ja coś innemu sprzedałem za dychacza (no, i se pogadaliśmy przy tym). Teraz nie wiem czy możemy nawet aspirować do zostania kolegami :)

ELuk

Pionier e-mobilności
😔
Nikogo tu nie chciałem urazić.
Życie jest jakie jest.
Używam formy Kolega przez szacunek dla współrozmówcy z którym jestem w bliższej relacji niż z kimś z np ulicy.
Niestety ta forma, normalna w czasach minionych,
zaczyna nabierać innego znaczenia dzisiaj jak się dowiaduję.
Z szacunkiem i pozdrowieniami dla Koleżanek/Kolegów
🙏✌️🖖

Bronek

Pionier e-mobilności
"Kolega" lepsze od "Towarzyszu" i od "wiecie rozumiecie" .
Na początku, do żony też mówiłem :"Kochanie" zanim mi się jej imię utrwaliło. Bezpieczniej :)

Od darowizy, to trzeba podatek zapłacić. A jak się opchnie za te 200, zł to oczywiscie w PICie rocznym to ujmujemy.
Tak postepują tu zalogowani, bo to bardzo przyzwoite Forum jest. I piszemy posty tylko w pozycji na misjonarza.

Last edited:

Doktor

Posiadacz elektryka
Dobra, Panowie (koledzy? :) ) wszystko ok, po namyśle postanowiłem zejść z ceny, bo jednak nie widzę entuzjazmu. 180zł za raz użyte dywaniki bym chciał, jeśli ktoś potrzebuje.

Najnowsze dyskusje