One card to rule them all…

Paweł M.

Posiadacz elektryka

bragyou

Posiadacz elektryka
nawet przy jednym, po ostatnich wzrostach cen np na Lidlu i obniżce cen AC w DKV to zaczyna mieć więcej sensu :)
Gdzie można spojrzeć na stawki DKV? Widzę karty, ale nie widzę stawek. Ktoś korzysta? Mnogość FV z aplikacji powala.

Paweł M.

Posiadacz elektryka
Gdzie można spojrzeć na stawki DKV? Widzę karty, ale nie widzę stawek. Ktoś korzysta? Mnogość FV z aplikacji powala.
stawki widać w aplikacji, ja mam filtr na stawki brutto ale jest podejżenie że to nie działa i widzę netto. Na koniec miesiąca będę miał wgląd w fv zbiorczą i pojawi się każda transakcja na stronie w panelu klienta, w tym mc zrobiłem kilka ładowań u różnych operatorów tak aby zapamiętać i to zweryfikować, jak tu obiecałem sprawdzę i podam w tabeli

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Sprawdzę jeszcze raz, choć rzadko się ładuje na DC e208. Pamiętam, że na Ionity już myślałem że będę się do 100% ładował, ale w końcu udało się zatrzymać z poziomu wyświetlacza.
Dzisiaj sprawdziłem, i faktycznie e208 przerywa również DC przyciskiem przy gnieździe ładowania w samochodzie.

Jusand

Posiadacz elektryka
Dzisiaj sprawdziłem, i faktycznie e208 przerywa również DC przyciskiem przy gnieździe ładowania w samochodzie.
Dzięki, że pamiętałeś. Rozumiem że trzeba go przytrzymać wciśniętego przez parę sekund?

pawelbdg

Zadomawiam się
Jeśli masz kia pewnie dostałeś kia charge zamów sobie kartę i masz jedną do wszystkiego. W Polsce nie korzystam z tej karty ale za granicą nie chce mi się bawić w kolejne aplikacje i ładowarki odpalam właśnie tą kartą.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Dzięki, że pamiętałeś. Rozumiem że trzeba go przytrzymać wciśniętego przez parę sekund?
Tak jest. Jakieś 2, może 3 sekundy wystarczyło