Opony 20" do t3p dramat.

nabrU

Moderator
Ciekawe co odpowiadasz żonie na pytanie "czy w tym ubraniu wyglądam grubo?".
Jedna mała literka (a właściwie jej brak) w mojej wypowiedzi, zmienia jej sens. Poprawiłem...

autorus

Posiadacz elektryka
Kolega ma rację, tło to jakiś remont. Ale po drugiej stronie jest już ok, Pluski i jezioro Pluszne.

Attachments

• 20240815_154631.jpg
    20240815_154631.jpg
    3,6 MB · Liczba wyświetleń: 52

emaerceien

Nowy na Forum
Wie ktoś może jaka jest minimalna średnica wewnętrzna felgi ktora sie zmiesci w m3p highland? Myślę ze łatwiej by sie rozmawiało ze sprzedawcami felg i szybcie by ktos znalazł odpowiednie koła ;) ps. Narazie czekam na swoja tm3p ale tez będę szukał zimowek 18-19":)

Przemmo

Posiadacz elektryka
Jest to poświęcenie na które jestem gotowy ;) wygląd mi całkowicie to rekompensuje.
A mi się właśnie podobają z tymi dokładkami. Rozmawiałem o tym z kumplem, który od 20 lat tuninguje swoje auta i zgadza się że mną. Te dokładki czynią felgę bardziej oryginalną. Jak kto lubi 😉

GrzegorzFa

Zadomawiam się
Po przeczytaniu tych wszystkich postów zdecyduję się na kupienie dodatkowego kompletu 20’ felg oryginalnych do M3P. Może ktoś chce sprzedać? Czekam na propozycje.

krwcu

Zadomawiam się
Dostałem informację od bardzo miłej Pani z Tesli, że w najprawdopodobniej w Europie będzie dostępny cały komplet kół i jest możliwe, że będą dostępne 19 calowe, na ten moment nie znają jeszcze niestety cen tego kompletu.

Wstrzymałbym się jeszcze z zakupem zimówek. Może komplet wjedzie na sklep jeszcze przed mrozem a jednak łatwiejsza opcja nawet jeśli miałoby to kosztować trochę więcej.