jak nie przez konfiguracje to moze przez maila [email protected] podobno można tak kupić zimówki 18”Tak swoją drogą, to jak najprościej kupić ten Teslowy komplet kół zimowych?
I jest plus dodatni : przy serwisie nie odmówią Ci ze względu na nie oryginalne felgi@zibizz1 Ja mam TM3 LR, w konfiguratorze za ~9k, czyli wg. mnie to w miarę normalna cena.
Muszą jeszcze być dostępne a Tesla nie moze upierać się że nie pasują gdy pasują. (nie pasuje oznaczenie maks prędkości na oponie ale felga 19 gemini podobno pasuje do Y Performance) Dlatego zamóiwłem sobie inne które były sprawdzone że pasują. To samo polecam przy zamawianiu 18 do Modelu 3. Moim zdaniem jazda pod koniec zimy na cienkich oponach to nieporozumienie bo każda kałuża może kryć wyrwę w drodze.@zibizz1 Ja mam TM3 LR, w konfiguratorze za ~9k, czyli wg. mnie to w miarę normalna cena.
Widzę, że się skusiłeś na Hankooki. Daj znać koniecznie jakie wrażenia!Dojechały oponki 19![]()
Dam znać. Jutro montaz na felgach. Potem powrót do domu i kładzenie powłoki ceramicznej. A na końcu zmiana koł.Widzę, że się skusiłeś na Hankooki. Daj znać koniecznie jakie wrażenia!