Opony Hankook Ventus S1 Evo3 EV 255/45 R19

Wasp

Posiadacz elektryka
Opony Hankook Ventus S1 Evo3 EV T2

-> Rozmiar: 255/45 R19
-> 104 W XL
-> Sound Absorber
-> Letnie, 4x4 Suv
-> DOT: 4124

Opony są nowe i pochodzą z demontażu z samochodu Tesla Y.
Powodem sprzedaży jest montaż opon całorocznych.
Opony przejechały 300 km z Warszawy do Poznania. Wciąż widać na nich kolorowe różowe znaczniki nanoszone na nowe opony.

Odbiór osobisty na terenie Poznania.
Cena forumowa: 1800

Last edited:

eimi

Pionier e-mobilności
Nie szkoda Ci ich oddawać za pół darmo?
Rozważ całoroczne przez 7 m-cy + letnie przez 5 i wymiany poza sezonem, na 2x dłużej starcza i równiez nie przejmujesz się pogoda w okresach przejsciowych ;)

Wasp

Posiadacz elektryka
Rozważ całoroczne przez 7 m-cy + letnie przez 5 i wymiany poza sezonem, na 2x dłużej starcza ;)

taki jest plan jeśli się nie sprzedadzą. No właśnie troche jestem zaskoczony, bo mialem nadzieje, ze za 2 koła praktycznie nowe się sprzedadzą bez problemu.

Głównie nie bardzo mam je gdzie trzymać. A z całorocznymi jest wygoda. A do tego u mnie przekładka to koszt 270 zł, wiec jak policzysz to 2 razy w roku, to się szybko dozbiera do nowych :)

eimi

Pionier e-mobilności
taki jest plan jeśli się nie sprzedadzą. No właśnie troche jestem zaskoczony, bo mialem nadzieje, ze za 2 koła praktycznie nowe się sprzedadzą bez problemu.

Głównie nie bardzo mam je gdzie trzymać. A z całorocznymi jest wygoda. A do tego u mnie przekładka to koszt 270 zł, wiec jak policzysz to 2 razy w roku, to się szybko dozbiera do nowych :)
Ja swoich przez 2 tygodnie nie mogłem sprzedać też po 300km (nowe prawie 4k) wkurzyłem się i założyłem na auto. Wyjeżdżę je z 15kkm i w przyszłym roku już nie będzie mi ich żal taniej oddać ;)

Całoroczne też trzeba rotować, czasem przód tył wystarczy, a czasem trzeba ściągnąć z felgi i obrócić i dać na drugą stronę auta co też kosztuje.

Przechowywanie opon u wulkanizatora w wawie 200zł/sezon.

Gregory House

Nowy na Forum
Rozważ całoroczne przez 7 m-cy + letnie przez 5 i wymiany poza sezonem, na 2x dłużej starcza i równiez nie przejmujesz się pogoda w okresach przejsciowych ;)
To już inwestycja w nowe felgi, chyba że proponujesz wymiany opon?