Opony naprawa

grregg

Fachowiec
Byłem wczoraj u wulkanizatora bo złapałem wkreta w oponę… i szok. Mam te oryginalne z Y i… Pan wulkanizator powiedział, że opony z gąbką się nie naprawia ☹️ powiedział, że może ktoś zrobić mi partyzantkę i wyciąć gąbke ale sugeruje zakup nowej opony. Mieliście może już dziurę w tych oponach? Czy faktycznie sie ich nie naprawia?

margielm

Zadomawiam się
Byłem wczoraj u wulkanizatora bo złapałem wkreta w oponę… i szok. Mam te oryginalne z Y i… Pan wulkanizator powiedział, że opony z gąbką się nie naprawia ☹️ powiedział, że może ktoś zrobić mi partyzantkę i wyciąć gąbke ale sugeruje zakup nowej opony. Mieliście może już dziurę w tych oponach? Czy faktycznie sie ich nie naprawia?

Kurczę a ja tyle km już zrobiłem (prawo jazdy mam od 2002 roku). I nigdy w życiu gumy nie złapałem. Niezły pech…

Marco_EVmaniac

Zadomawiam się
Można naprawiać jak normalną oponę. Tylko na początku trzeba właśnie wyciąć ten kawałek gąbki. To nie żadna partyzantka.

krzyss

Pionier e-mobilności
Normalnie sie naprawia. Moze byc minimalnie gorzej przy wywazaniu ale opona bedzie ok.