Opony zimowe do Tesla Model Y

XYZ

Fachowiec
Ja używam i tańsze są... 😄
Kupiłeś na All…… czy gdzieś w innym miejscu, pytam bo na All…..nie mają czarnych, 10 bezskutecznych prób połączenia z Tesla Service ……nie będę komentował bo należałoby używać wulgaryzmów ……

krzyss

Pionier e-mobilności
Kupiłeś na All…… czy gdzieś w innym miejscu, pytam bo na All…..nie mają czarnych, 10 bezskutecznych prób połączenia z Tesla Service ……nie będę komentował bo należałoby używać wulgaryzmów ……

Dzień dobry,
Chciałbym zamówić czujniki ciśnienia do kół do mojej TM3 model 2021.
Vin: 5YJ3E7EB5MFxxxxx

Jaki jest koszt tych czujników i termin realizacji ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

I odpowiedzieli po dwóch dniach.

[email protected]

XYZ

Fachowiec
Dzień dobry,
Chciałbym zamówić czujniki ciśnienia do kół do mojej TM3 model 2021.
Vin: 5YJ3E7EB5MFxxxxx

Jaki jest koszt tych czujników i termin realizacji ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

I odpowiedzieli po dwóch dniach.

[email protected]
A ja wysłałem już 2-gi email w ciągu ostatnich 3 dni i zero odpowiedzi........i co Ty na to ???? @krzysz
Nie da się ukryć, że poziom obsługi klienta w Tesla Polska jest po prostu skandaliczny, oczywiście piszę o możliwości kontaktu telefonicznego i mailowego...........chyba pokuszę się o zorganizowanie ankiety na forum, która jak sądzę obnaży w całości żenujący jakościowo poziom kontaktu, a tym samym i obsługi ze strony Tesla Polska.
....i proszę nie pisz, że to tylko ja mam taki kłopot z dodzwonieniem się do Ząbek.
Miłego dnia i samych sukcesów.

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
A ja wysłałem już 2-gi email w ciągu ostatnich 3 dni i zero odpowiedzi........i co Ty na to ???? @krzysz
Nie da się ukryć, że poziom obsługi klienta w Tesla Polska jest po prostu skandaliczny, oczywiście piszę o możliwości kontaktu telefonicznego i mailowego...........chyba pokuszę się o zorganizowanie ankiety na forum, która jak sądzę obnaży w całości żenujący jakościowo poziom kontaktu, a tym samym i obsługi ze strony Tesla Polska.
....i proszę nie pisz, że to tylko ja mam taki kłopot z dodzwonieniem się do Ząbek.
Miłego dnia i samych sukcesów.
Jak chcesz to podjade i Ci kupie te czujniki. Ja czesto tamtedy przejezdzam.
A poziom jest skandaliczny, zgadzam sie.! Ale auta robia fajne :)

XYZ

Fachowiec
Jak chcesz to podjade i Ci kupie te czujniki. Ja czesto tamtedy przejezdzam.
A poziom jest skandaliczny, zgadzam sie.! Ale auta robia fajne :)
Jeśli naprawdę byłbyś tak miły i tylko zajechał i zapytał czy mają czarne TPMS-y to byłoby super. W najbliższy czwartek tj. 20-go jadę na północ przez Wawę do zajechałbym i sobie kupił. Chciałbym po prostu wiedzieć czy mają.......Ostatecznie mogę też zadzwonić do Prezydenta Dudy.......bo jak sądzę łatwiej się do niego dodzwonić, zwłaszcza gdy włada się językiem angielskim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

nabrU

Moderator
Jeśli naprawdę byłbyś tak miły i tylko zajechał i zapytał czy mają czarne TPMS-y to byłoby super. W najbliższy czwartek tj. 20-go jadę na północ przez Wawę do zajechałbym i sobie kupił. Chciałbym po prostu wiedzieć czy mają.......Ostatecznie mogę też zadzwonić do Prezydenta Dudy.......bo jak sądzę łatwiej się do niego dodzwonić, zwłaszcza gdy włada się językiem angielskim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
To już słowo "Prezydent" trzeba z dużej litery pisać w PL :ROFLMAO:

Giaur77

Fachowiec
Kupiłem na All... Dopytaj sprzedawców, którzy oferują kolor "aluminiowy"