Organizacyjnie: propozycja dotycząca stopek + referrale out

Zarek1988

Posiadacz elektryka
No pewnie, że nie żebraku ze swoimi żebrolinkami... Przecież jego stać i nie będzie się ośmieszał :p
A ja nie usunę, bo nie - niech sobie ludzie klikają i niech im w Tesli wpada info, że to dzięki mnie, nawet jak nic z tego nie będę miał ;) A jak ktoś z DE kliknie i zamówi solar roof albo powerwall, to może nawet i ja coś dostanę jak będę zamawiał swoje.

Z pierwszą częścią wniosku się zgadzam ale później musiała polecieć jakaś docinka Teslowcom, bo przecież ustaliliśmy już dawno, że zazdrość zżera.

Aha i ja mam jeszcze wniosek, żeby jak ktoś ma awatar co się od niego w oczach miesza, to żeby zmienił na normalny, bo mi przeszkadza i zamiast nie patrzeć, wolę żeby zmienił :p
I samochód z podobnymi światłami to tez niech zmieni😂😂😂

Michal

Moderator
Aż sobie dla zabawy zmieniłem awatar na taki z lustrzanym odbiciem i jeszcze minimalnie przesunięty, a niech też się męczy 😂😂🤣

ELuk

Pionier e-mobilności
Ale to wygląda jak W, nie specjalnie to drażni. 😉
A w sumie fakt.
Ci teslowcy to straszne barany, nie dość, że kupili g…iane auta, co ich porządnie w fabryce nie skręcili, na lawecie raz w tygodniu pewnie jeżdżą (jak pewien młody Człowiek regularnie na YouTube pokazywał), to zapłacili za ten śmieć kasę jaką nikt normalny by nie dał.
No i jeszcze na każdym kroku się cieszą, że im radość sprawia jazda tym badziewiem.
Każdy by się na ten absurd wkurzył mając superauto normalnej firmy, a nie jakiegoś start-upa.
Normalnie teslowcy są jak applowcy - tylko fanboy’e i wyznawcy. Znaczy oszołomy.
😳😩😂😉

pluto

Pionier e-mobilności
W dodatku każda krytyka, nawet najmniejsza Tesli rodzi w nich gniew i skrajne emocje, zazwyczaj te negatywne w stosunku do osób którzy mają inne poglądy lub inne opinie. 😂

Michal

Moderator
W dodatku każda krytyka, nawet najmniejsza Tesli rodzi w nich gniew i skrajne emocje, zazwyczaj te negatywne w stosunku do osób którzy mają inne poglądy lub inne opinie. 😂
Albo, że ktoś podsyła jakiegoś paszkwila o marce napisanego najwyraźniej "na zlecenie" jako informację o przywołaniach, a ty mu tłumaczysz, że podesłałeś dokładnie to samo (bo przecież nie ukrywają tam recalli tesli, tylko piszą o nich na równi z innymi) i dlaczego nie powinno się reklamować takich portali, a on to odbiera jako gniew i negatywne emocje :ROFLMAO:

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Znajomy chce kupić używaną nie bitą itd 3LR w rozsądnej co nie znaczy niskiej cenie.
Niekumaty w temacie, chamowaty z powierzchowności ale dobry człowiek po wypadku na Harleyu, to kopytko ma lekko chrome. Chirurg z Niego b dobry , to mu się zagoiło do kitu, "bo szewc bez butów.. . " itd..
Gdyby ktoś coś wiedział?
Inaczej pewnie skończy jak wielu, zamawiając

ELuk

Pionier e-mobilności
Znowu Tesla i Tesla, a nie może ten Kolega jakiegoś porządnego auta np Citroena kupić.
Kolejny nienawistny oszołom będzie 😠, fanboy śmieciowej elektomotoryzacji.
Żeby tak mogło się spełnić marzenie Kokonowicza,
niech nie będzie Tesli,
niech nie będzie elektryków,
….., niech nie będzie niczego. 👌😉

Zarek1988

Posiadacz elektryka
To dobrze, że chce używaną bo nowej lepiej nie brać. Takie niespasowane, głośne w środku itp. Używana to pewnie u Mietka pod namiotem klepaną i wszystkie usterki wieku młodzieńczego wyeliminowane 😂

Michal

Moderator
Gdyby ktoś coś wiedział?
Ja coś tam niby widziałem ale za gramanicą (podaję ceny brutto licząc już polskim VAT-em):
TM3 LR AWD - 209 tyś pln z DE [Bremen], przebieg 88391 km - https://www.tesla.com/de_DE/used/5YJ3E7EB0KF240171
TM3 LR AWD - 223 tyś pln z DE [Nuremburg], przebieg 24804 - https://www.tesla.com/de_DE/used/5YJ3E7EB4LF567366
TM3 LR AWD - 224 tyś pln z DE [Stuttgart], przebieg 28317- https://www.tesla.com/de_DE/used/5YJ3E7EB8KF216698
Ps. Najlepiej klikać prawym (albo przytrzymywać na komórce) i otwierać linki w trybie prywatnym, bo bez tego tesla.com przekierowuje na wersję PL i nie da się wejść w ogłoszenie.

Last edited: