Orlen Łączyn

Gandalf

Pionier e-mobilności
Dzisiaj Orlen w Tychach w kierunku na Katowice - zablokowane 600 zł. Nie udało się uruchomić ładowania :mad:
No nie powinienem się nabijać ale w skali od 1 do 10 to jak bardzo jesteś zdziwiony?
Nie widać było napisu Orlen? 😂

Widzę, że jest GO+EAuto przy Parku Wodnym, GreenWay w Gemini Park no i oczywiście Kaufland.

JareG

Pionier e-mobilności
No nie powinienem się nabijać ale w skali od 1 do 10 to jak bardzo jesteś zdziwiony?
Nie widać było napisu Orlen? 😂
Dopóki te gnojki nie zrezygnują z tych blokad (albo nie będą one symboliczne), i dopóki nie zajmą się tym swoim syfiastym softem, to moja noga u nich nie postoi (znaczy, nie 'zatankuje').

Pozdrawiam

krzyss

Pionier e-mobilności
Dopóki te gnojki nie zrezygnują z tych blokad (albo nie będą one symboliczne), i dopóki nie zajmą się tym swoim syfiastym softem, to moja noga u nich nie postoi (znaczy, nie 'zatankuje').

Pozdrawiam
Jeszcze chwile. Bedzie nowa apka i bez blokad, i wszystko dziala szybciej.

JareG

Pionier e-mobilności
Ale względy ideologiczne nadal pozostają na stanowisku ;-)
I finansowe - ja np. czasami mógłbym skorzystać ze słupka 22kW od Orlenu/Energi, ale nie za 1,43/1kWh.

Pozdrawiam

solik

Pionier e-mobilności
Ale względy ideologiczne nadal pozostają na stanowisku ;-)
ostatnio sie cos ruszylo u nich, w okolicy gdzie mieszkam jest 5 stacji orlenu i na 3 juz sa ogrodzone parkingi a spod kostki grube kable wystaja.. ewidentnie pod ladowarki

takze przewage ilosciowa moga miec

lookash_c

Pionier e-mobilności
I finansowe - ja np. czasami mógłbym skorzystać ze słupka 22kW od Orlenu/Energi, ale nie za 1,43/1kWh.
Ano właśnie - cena jak za DC na Greenway z abonamentem i dodatkowym rabatem 10%.

JareG

Pionier e-mobilności
Ano właśnie - cena jak za DC na Greenway z abonamentem i dodatkowym rabatem 10%.
Bez żadnych rabatów na Greenway masz AC za bodajże 1,29/1kWh. A te słupki od Energi, co to je przejął Orlen, to była (przynajmniej w Toruniu) akcja 'elektryfikacyjna' miasta, które pewnie dało Enerdze na to kasiorę.. więc nie mówię, że Orlen powinien dostarczać prund za darmo, ale w cenie np. 1zł/1kWh i owszem - tym bardziej, że są tacy co tyle biorą.

Pozdrawiam