Oryginalne chlapacze

gim-kg

Pionier e-mobilności
Znowu mocne słowa o pieprzeniu poparte jednym przykładem, że u Ciebie było trochę piasku. Ściągałem te chlapacze po myciu auta chyba miesiąc po zakupie i była tam piaskownica i zaschnięte błoto. Dodam, że mam wersję poprawioną. Czyli co mamy 1:1?
Założyłeś je z powrotem?

slaveq

Pionier e-mobilności
Założyłeś je z powrotem?
Nie, założyłem chinole po oklejeniu progów taśma i dodatkowo pod tymi plastikowymi nadkolami spryskałem blachę jakimś mazidłem antykorozyjnym. Myślę, że wystarczy :). Chinole za ładne nie są ale nic się w nich z racji budowy nie ma prawa zbierać.

Michal

Moderator
przyzwyczaj sie i nie jecz albo nawiedzony michal bedzie rzcal w ciebie kalumniami :D
No rzeczywiście straszne, że lubię trzymać się faktów i staram się pisać możliwie merytorycznie... I jeszcze taki jestem nawiedzony, że jak poczułeś się urażony tym co napisałem, to przeprosiłem...
Z resztą chyba już sobie wyjaśniliśmy po co czytasz te wszystkie wątki... Tutaj też uśmieszek Ci się ciśnie na usta przy kawusi, że ci frajerzy z tymi chlapaczami w teslach się męczą znowu?

Gdyby ktoś się zastanawiał o czym piszę [klik]:
nie mam z waszych problemów najmniejszej przyjemności
A tym czasem:
poranna kawusia, przeglad aktualnej poczty i potem forum żeby poczytać na co dziś narzekają koledzy z teslami :D

cooler

Pionier e-mobilności
@p0li, to nie tak że my się męczymy z tymi Teslami: my je tak kochamy że dbamy bardziej jak o żonę ;)
Moja żona dobrze wie że tylko szukam pretekstu żeby gdzieś pojechać...
Więc dobre chlapacze = dłuższe bezproblemowe życie blach naszego ukochanego samochodu.
Ja osobiście jestem wielkim fanem chlapaczy: zakładałem je do moich samochodów gdy tylko się dało i z bardzo dobrymi efektami: do dziś mam toyotke z 97r która ma ciągle progi, podczas gdy inne samochody z tego roku zgniły i trafiły na złom.
Co mi przypomniało żeby sprawdzić czy są już chlapacze do Polo VI żony z 2019r. Pa!

ELuk

Pionier e-mobilności
No jest tu kilku takich komentatorów którzy nie kupili Tesli ( z różnych przyczyn wybrali inne auta ) i teraz sobie udowadniają tymi komentarzami, że jednak dobrze zrobili bo tesla to badziew dla zaślepionych fanboyów 😏😉😂