Oryginalne chlapacze

p0li

Pionier e-mobilności
No rzeczywiście straszne, że lubię trzymać się faktów i staram się pisać możliwie merytorycznie... I jeszcze taki jestem nawiedzony, że jak poczułeś się urażony tym co napisałem, to przeprosiłem...
Z resztą chyba już sobie wyjaśniliśmy po co czytasz te wszystkie wątki... Tutaj też uśmieszek Ci się ciśnie na usta przy kawusi, że ci frajerzy z tymi chlapaczami w teslach się męczą znowu?
oczywiście jak każdy nawiedzony nie widzisz nic niestosownego w swoim zachowaniu = dlatego nie mam ochoty z tobą dyskutować
równie dobrze mógłbym Górniak do szczepionek przekonywać
ale stwierdzenia że bronisz dobrego imienia tesli czy tego nie lubię to sobie powinieneś kupić inne raczej nie powodują że stajesz się wiarygodny
co do reszty twoich argumentów już raz się odniosłem i widze nie zrozumiałeś więc się nie będe powtarzał - mądremu dość po słowie....

p0li

Pionier e-mobilności
@p0li, to nie tak że my się męczymy z tymi Teslami: my je tak kochamy że dbamy bardziej jak o żonę ;)
@cooler nie mam z tym najmniejszego problemu - śmieję się tylko z tego że forum o elektromobilności ogólnie jest w 90% zdominowane przez tematy z problemami z teslą - niestety niektórzy obrońcy czy tam rycerze niepokalanej tesli zawsze dziewicy tego nie rozumieją i wychodzą z argumentami ad persona

chewbacca

Posiadacz elektryka
oczywiście jak każdy nawiedzony nie widzisz nic niestosownego w swoim zachowaniu = dlatego nie mam ochoty z tobą dyskutować
ale stwierdzenia że bronisz dobrego imienia tesli czy tego nie lubię to sobie powinieneś kupić inne raczej nie powodują że stajesz się wiarygodny
co do reszty twoich argumentów już raz się odniosłem i widze nie zrozumiałeś więc się nie będe powtarzał - mądremu dość po słowie....
@cooler nie mam z tym najmniejszego problemu - śmieję się tylko z tego że forum o elektromobilności ogólnie jest w 90% zdominowane przez tematy z problemami z teslą - niestety niektórzy obrońcy czy tam rycerze niepokalanej tesli zawsze dziewicy tego nie rozumieją i wychodzą z argumentami ad persona
Jeśli można prosić o jakąś, choćby podstawową interpunkcję... Dużo łatwiej będzie zrozumieć co chcesz przekazać:)

Michal

Moderator
Napiszę jeszcze raz, to po co się zaczepiasz? Cholera, no mądremu dość po słowie, a po raz kolejny coś tam sobie ubzdurasz w głowie i już tym razem personalnie i wypisujesz takie głupoty... Jak ja Cię jakoś tam niby uraziłem to przeprosiłem grzecznie i dopiero jak ciągnąłeś temat, to zacząłem się już z Ciebie nabijać, a co Ty robisz? Znowu czepiasz się ludzi, co inaczej wybrali, bo nie masz z kim pogadać?

Czy ja Ci piszę, że to trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby jeździć autem co pali 22l gazu przy 110kmh? Czy Czepiam się Twoich wyborów, albo tym bardziej tego co piszesz? Czy piszę gdzieś na forum, że jesteś nawiedzony bo jeździsz tirem na co dzień?

Może idź sobie na Pudelka i tam poczytaj o tym jak to wątpliwe gwiazdy robią głupie rzeczy i z nich się podśmiewaj przy kawusi, a nie z ludzi, którzy pasjonują się elektromobilnością zamiast wokół komina jeździć eC4, a gdzieś dalej smokiem trującym pół wioski...

Gdybyś się ode mnie odpie..lił, to nigdy już nie poruszyłbym tematu twojego podśmiewania przy kawusi z problemów innych..., a tak będziesz w kółko czytał przypomnienie Twojej hańby:
p0li said:
nie mam z waszych problemów najmniejszej przyjemności
A tym czasem:
p0li said:
poranna kawusia, przeglad aktualnej poczty i potem forum żeby poczytać na co dziś narzekają koledzy z teslami :D

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
Napiszę jeszcze raz, to po co się zaczepiasz? Cholera, no mądremu dość po słowie, a po raz kolejny coś tam sobie ubzdurasz w głowie i już tym razem personalnie i wypisujesz takie głupoty... Jak ja Cię jakoś tam niby uraziłem to przeprosiłem grzecznie i dopiero jak ciągnąłeś temat, to zacząłem się już z Ciebie nabijać, a co Ty robisz? Znowu czepiasz się ludzi, co inaczej wybrali, bo nie masz z kim pogadać?

Czy ja Ci piszę, że to trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby jeździć autem co pali 22l gazu przy 110kmh? Czy Czepiam się Twoich wyborów, albo tym bardziej tego co piszesz? Czy piszę gdzieś na forum, że jesteś nawiedzony bo jeździsz tirem na co dzień?

Może idź sobie na Pudelka i tam poczytaj o tym jak to wątpliwe gwiazdy robią głupie rzeczy i z nich się podśmiewaj przy kawusi, a nie z ludzi, którzy pasjonują się elektromobilnością zamiast wokół komina jeździć eC4, a gdzieś dalej smokiem trującym pół wioski...

no widzisz? dalej nic nie zrozumiałeś - więc po co dyskutować dalej?
cokolwiek bym napisał i tak wyciągniesz coś co pasuje do twojej teorii a nie jest faktem
dla mnie EOT

cooler

Pionier e-mobilności
Zawsze byłem przeciw argumentom typu Ad persona. Problem w tym że chyba trochę inaczej rozumiesz sens istnienia tej grupy. Nikt tu się nie zachwyca jak super fajnie jeździ Tm3 - bo tak jest, jak nowoczesne wyposażenie posiada - bo też tak jest, jak fajne zasięgi ma TM3LR - bo tak jest oraz jak bardzo do przodu jest Tesla z projektem, produkcją oraz sprzedażą elektryków w porównaniu do innych producentów - bo to fakt.
Ci ludzie na co dzień jeżdżą z bananem na twarzy, mają superchargery które ZAWSZE działają, Tm3 się nie psuje, więc o czym do cholery mieli by tu rozmawiać? Aby podtrzymać konwersację jeden z drugim napisze że zobaczył trochę piachu pod chlapaczem, że ma drzwi co są średnio spasowane i pewnie zażyczy sobie serwis mobilny, a co, bo może! i ten serwis działa (patrz inne marki i ich przygody z serwisami).
Więc tego...
Jak już nieraz pisałem: jeździłem różnymi elektrykami ale TM3 mnie po prostu zatkała - tego potrzebowałem, bo mam już komfortowy wielki a'la SUV, bo mam dużego kombiaka na trasy, hatchbaka mieszcucha oraz sprytną toyotkę która się nie psuje, ale brakowało mi czysto sportowego samochodu który nie boi się testu łosia, pozwala na bezstresową wyprawę do Istambułu (słynna wyprawa elektrykiem nad morze? - phi!), ma najnowocześniejsze bajery z zakresu bezpieczeństwa i który daje frajdę mi a nie pasażerom :) I ona spełnia wszystkie moje potrzeby - więc mogę sobie najwyżej na forum oponki skomentować oraz pokiwać głową nad istotnością chlapaczy w cyklu życia samochodu :) Ale to nie znaczy że mu tu się męczymy - o nie :)

p0li

Pionier e-mobilności
No cóż jak Ktoś kupił C4 to musi się pocieszać, że Ci od Tesli mają gorzej i są jacyś nienormalni, że te badziewne auta kupują 😉
nie kupił - wyleasingował - no wiesz jak jest - nie każdy robi kolegom prezenty po 200zł

p0li

Pionier e-mobilności
Ale to nie znaczy że mu tu się męczymy - o nie :)
chciałbym żeby niektórzy na tym forum zaczęli odróżniać ironię z.. od ataku na..
bo tak się zaczyna najgorsza cenzura - zastanawianie się czy to co napisze nikogo nie obrazi