OTA - ostatnia wersja SYNC / PowerUP 2.8.2

mALEK

Pionier e-mobilności
pierwsze +1kkm peklo. soft auta zyje wlasnym zyciem.
- navi potrafi sie zwiescic i targac mnie przez jakies jeziora w okolicy
- BT dzialal i nagle powiedzial "nie" i nie mogl sie dogadac przez dluzsza chwile z telefonem. jak juz sie dogadal, to potem nie mogl sobie przypomniec jaka to w sumie byla stacja radiowa domyslna.
- tylne pasy, wystarczy, ze pasazer (prawy) pomyli gniazdo od pasow, wetknie w nie swoje i juz system domaga sie pasazera na srodkowym siedzeniu. pomaga wlozenie pasa srodkowego lub wyl/wl auta. upierdliwe.
- system "antykolizyjny" wyswietlil blad zabrudzenia/uszkodzenia w sytuacji kiedy zadzialal. wyl/wl auta, blad znikl
- chyba juz ogarniam "logike" dzialania "dwoch-titniec", ale nadal potrafi mnie zaskoczyc w najmniej oczekiwanym i chcianym momencie :)
- otwieranie drzwi tez dziala wg wlasnej "logiki"

serwis na pytanie czy jest nowy soft, po sprawdzeniu na stronie ford.pl, stwierdzil ze nie, nic do Pana auta nowszego nie ma. :D podziekowalem i sie rozlaczym. szkoda zasmiecac eter na takie rozmowy.

ale ogolnie. jak ja sie ciesze, ze zaden zamowiony koreanczyk nie wypalil ;) nic tylko wpychac elektrony i jezdzic, bo to sama przyjemnosc

vwir

Pionier e-mobilności
- chyba juz ogarniam "logike" dzialania "dwoch-titniec", ale nadal potrafi mnie zaskoczyc w najmniej oczekiwanym i chcianym momencie
Wywaliłem to w cholerę. O jak mi teraz dobrze... Nie wiem kto wpadł na ten "genialny" pomysł.

mALEK

Pionier e-mobilności
da sie wylaczyc, ale tylko do pewnych "zdarzen" . wlaczenie trybu "ready" wyjscie, zakmiecie drzwi , odejscie kawalek i juz sie "kucyk" dopomina atencji

vwir

Pionier e-mobilności
U mnie takie cuś pokazało:

Attachments

• BB76CD85-D2B0-4F83-ACC7-642F31DE68D5.png
    BB76CD85-D2B0-4F83-ACC7-642F31DE68D5.png
    248,4 KB · Liczba wyświetleń: 17

mALEK

Pionier e-mobilności
Coś więcej napisali? W Ameryce nikt chyba nie słyszał o tej wersji.
tylko tyle.

CO ZAWIERA TA AKTUALIZACJA​

Ford Power-Up 3.5.2.1 A small adjustment so your vehicle can prepare for future updates that are more complex. Ongoing updates like this help ensure that you’ll always be driving the best possible version of your Mustang Mach-E™ Enjoy

wiec cos wiekszego jest w drodze. tak sadze.