Parkowanie miasta Niemcy

3skowy

Zadomawiam się
Złożenie zamówienia poprzez serwis allegro jest równoznaczne z tym, że Kupujący / Zleceniodawca usługi posiada pełne prawado zlecenia wykonania danego znaku firmowego, logotypu, znaku handlowego przedstawionego w opisie aukcji.

No to nie jest chyba naklejka oficjalna. Swoją drogą chyba nie ma rejestracji w bazie, więc złoty biznes :p

aadamuss

Pionier e-mobilności
Raczej nie legal. W Berlinie miałem kłopot zapłacić w parkomacie bo żaden w okolicy nie działał. Dziwnie tam jest z parkowaniem :-(

krzyss

Pionier e-mobilności
To tak samo z zieloną wg mnie, w dekra kosztuja 120 zł, tyle zpłaciłeś ? chyba nie, podczas ew. kontrol moze być gdy nie beda widziec naklejki, nie znalazłem nigdzie info skad trzeba kupowac naleki (w dowolnym kolorze) , bede w sobote na alexanderplatz to przetestuje - chyba ze kots ma doswiadczenia
Nie w dekrze, za zielona zaplacilem 6,5€ na niemieckiej stronie i to z wysylka. Dawalem tu gdzies linka. I to jest z wpisem u nich w bazie.

krzyss

Pionier e-mobilności

krzyss

Pionier e-mobilności
Poniewaz czesto jezdze do Berlina to sprzedam Ci patent jak nie stac w korku i jak parkowac za darmo. Znajdz stacje U-bahn Honow. Tam jest parking P+R darmowy, wsiadasz w metro i po 25 minutach jesteś na A-platz :) w godzinach szczytu oszczędzasz od 1 do 1,5 godziny w korku :)
Maja jeszcze darmowe ładowarki ? :D