Moja WE7G413, twoja stoi pod Mazda a pare razem przejazdem byłem w drodze do CzechowaO skąd wiesz że moja to ta druga?To Twoja chyba też na gorzowskich blachach nie jeździ? Dobrze kojarzę?
Moja WE7G413, twoja stoi pod Mazda a pare razem przejazdem byłem w drodze do CzechowaO skąd wiesz że moja to ta druga?To Twoja chyba też na gorzowskich blachach nie jeździ? Dobrze kojarzę?
To musi być jeszcze jakaś, bo w pierwszy dzień po odbiorze mojej widziałem białą sztukę w ŁupowieMoja WE7G413, twoja stoi pod Mazda a pare razem przejazdem byłem w drodze do Czechowa
Ja odebrałem 22.12.22To musi być jeszcze jakaś, bo w pierwszy dzień po odbiorze mojej widziałem białą sztukę w Łupowie![]()
Na zewnątrz nie ale tu masz parking https://goo.gl/maps/MUBvXPxH94q2HRiS7Ok super, a wracając do parkowania (plan na pociag tez ok) czy ktos w scisłym centrum zostawiał elektryka na polskich blachach ?
Zaraz będą dwie kolejne. Kolega zamówił 3 dla siebie i Y dla żony. 3 odbiera w środę, będzie na poznańskich rejestracjach bo gorzowski wydział komunikacji to stan umysłu i pomimo kilku prób nie dał rady zarejestrować.... Ja też wolałem zarejestrować w Warszawie niż kopać się z koniem.Pojawiła się kolejna sztuka w Gorzowie, któryś raz stoi pod p111