Nie wiem nawet co było napisane w tym artykule, bo nie klikam takich linków i nie linkuję na forum z zasady:
- Każdy link podbija pozycję w Google i takie paszkwile to później wszystko co wyskakuje w Google. Pokaż mi ile pochlebnych artykułów jest podlinkowanych tutaj na forum? Zero. Ile paszkwili? Pewnie z 20 - jest na to cały osobny wątek. Walczyłem kiedyś uświadamiając ludzi, że wklejanie ,linków przynosi właśnie taki skutek i sugerowałem żeby wklejać fragmenty albo info jak znaleźć artykuł w Google ale już mi się nie chce.
- Każde kliknięcie to jakiś sygnał o zainteresowaniu i też powoduje, że wydawca przeznacza więcej ludzi na szukanie takiego syfu, bo się klika...
Artykuł, który Ty podlinkowałeś już kliknąłem i przeczytałem - niech będzie...
Co tam widać. Jakiś gość w US twierdzi, że ma powyginane miejsca montażowe podnośników i ogólnie, że to jakiś globalny problem i tysiące ludzi tak mają, a Tesla to potwierdziła. Ok, może i tak jest, zwykle w takich przypadkach NHTSA zmusza producenta do zrobienia recalla. Jak będzie recall, to naprawią, jak nie ma, to znaczy, że dostali za mało zgłoszeń. Co więcej można o tym powiedzieć...
Ja mam TM3 LR z Freemont z wyprodukowane 10.2020, odebrane 12.2020 i nie mam takich wgnieceń.
Ponownie, jak pisze o tym w Polce Auto Świat, to moim zdaniem jest bacik z gówna, tylko po to, żeby zwiększyć sprzedaż i wydatki reklamowe firm produkujących ICE.