pierwsza podroz zagraniczna - czyli elektrykiem do polski...

p0li

Pionier e-mobilności
..rozpoczyna sie jutro.
bedziecie mieli na goraco relacje "zagramaniczniaka" jadacego elektrykiem przez Polskę (zachodnio-centralna

zainstalowalem elocity, polenergie, mam shella, elektroverse, enbw i ewego - mysle ze czyms zawsze uda sie odpalic

jakby ktos w stolicy chcial smarta #1 podotykac to pisac na prv - cos sie zorganizuje
@KrzysztofFly jak dobrze pojdzie to tez cie nawiedze ;)

Last edited by a moderator:

krzyss

Pionier e-mobilności
..rozpoczyna sie jutro.
bedziecie mieli na goraco relacje "zagramaniczniaka" jadacego elektrykiem przez Polskę (zachodnio-centralna

zainstalowalem elocity, polenergie, mam shella, elektroverse, enbw i ewego - mysle ze czyms zawsze uda sie odpalic

jakby ktos w stolicy chcial smarta #1 podotykac to pisac na prv - cos sie zorganizuje
Jak masz czas to zapraszam w Wawie na kawke ;)

p0li

Pionier e-mobilności
Jak masz czas to zapraszam w Wawie na kawke ;)
sam jeszcze nie wiem co i jak wyniknie (wszystko pelen spontan) ale dzeki, jak znajde czas to napisze o adres - mniej wiecej jaka dzielnica?

p0li

Pionier e-mobilności
aa - to kawalek ode mnie (Targowek) ale bede sie krecil we wtorek albo w srode w starej iwicznej - to juz rzut beretem
czy godziny lekko popoludniowe wchodza w gre czy raczej tylko wieczorkiem?

KrzysztofFly

Moderator
..rozpoczyna sie jutro.

Możemy się zgadać , w razie czego to Lidl o którym ostatnio pisaliśmy, od ponad tygodnia nie działa, ewentualnie u mnie w domu 22kW działa 😉.

krzyss

Pionier e-mobilności
aa - to kawalek ode mnie (Targowek) ale bede sie krecil we wtorek albo w srode w starej iwicznej - to juz rzut beretem
czy godziny lekko popoludniowe wchodza w gre czy raczej tylko wieczorkiem?
Wchodza :)