Michciu94
Zadomawiam się
Jest Horyzont 70kW na ulicy Omulewska 26A za 1,35zl jeszczeNiestety, akurat miałem doładować się na Polenergii.
Jest Horyzont 70kW na ulicy Omulewska 26A za 1,35zl jeszczeNiestety, akurat miałem doładować się na Polenergii.
Serio? Rano na NOXO ładowałem za 1.35 na 180W. Moja ulubiona ładowarka.Jeszcze godzinę temu było NOXO teraz również normalne ceny także po promocji. Została garstka Horyzont
tam działa to jak gówno. tylko złącze 2, i połową prędkości. ta obok 22kw w ogóle nie wzbudza się.Jest Horyzont 70kW na ulicy Omulewska 26A za 1,35zl jeszcze
niestety chwile temu zmieniło się na normalne ceny na NOXO i polenergii.Serio? Rano na NOXO ładowałem za 1.35 na 180W. Moja ulubiona ładowarka.
nie jestem z Warszawy, ale raz na jakiś czas mam tam trasę i szukam taniej ładowarki - aplikacja pokazuje że jest tam CCS 70kW - mówisz że nie działa?tam działa to jak gówno. tylko złącze 2, i połową prędkości. ta obok 22kw w ogóle nie wzbudza się.
działa tylko port 2. port 1 rozłącza się po 2min ładowania. max moc jaką miałem na tesli to 42kw a na kolegi mustangu 38. jedyny plus to cena, wiec czasem jak mam troche do roboty to sobie stoje tam i pracuje na kompienie jestem z Warszawy, ale raz na jakiś czas mam tam trasę i szukam taniej ładowarki - aplikacja pokazuje że jest tam CCS 70kW - mówisz że nie działa?