krzyss
Pionier e-mobilności
A to gdzies opisane. ?Do przebiegu 50 tyś. km w ramach zachowania dobrych relacji z klientem.
Kurde minal rok i mam 35kkm na budziku
A to gdzies opisane. ?Do przebiegu 50 tyś. km w ramach zachowania dobrych relacji z klientem.
Jak zwykle, niemieckie fora.A to gdzies opisane. ?
Kurde minal rok i mam 35kkm na budziku![]()
No to ładnie, ja zgłaszałem swoje stuki ale serwis "nie był w stanie odtworzyć" i Pani Olga powiedziała żeby się nie przejmować bo jeżeli już będą zauważalne to jest gwarancją. Zapytałem czy do 4 lat tak jak gwarancja na całość i bez ograniczeń przebiegu i dostałem potwierdzenie. Widocznie trzeba brać takie zapewnienia na piśmie, bo zgodnie z powyższym forum tak nie jest.Jak zwykle, niemieckie fora.
"Hallo in die Runde, das geschilderte Problem tritt bei mir seit 3 Wochen und ca. 40.000 km auf, EZ 06/19. Sitze gerade im SeC Nürnberg, Terminvereinbarung etc. alles prima. Da nach Selbstzahlerkosten gefragt wurde: der Kostenvoranschlag für den Austausch des oberen Querlenkers belief sich auf ca. 470 € brutto. Aussage vom SeC: Querlenker sind eigentlich Verschleissteile und fallen nicht unter die Garantie, aber aus Kulanz wird bis 50.000 km über Garantie abgewickelt."
Passat B5FL miał z przodu wielowahacz. I ten wytrzymał w całości ponad 250 tys km.Bo w Passacie miałeś proste zawieszenie a tutaj masz już wielowahacz. Jak będziesz zmieniał koła zobacz sobie ile tam jest elementów.
Jaki masz przebieg? U mnie stukało od początku, wymienili amortyzator i pprócz tego że koło odpadło to nie pomogłoNo to ładnie, ja zgłaszałem swoje stuki ale serwis "nie był w stanie odtworzyć" i Pani Olga powiedziała żeby się nie przejmować bo jeżeli już będą zauważalne to jest gwarancją. Zapytałem czy do 4 lat tak jak gwarancja na całość i bez ograniczeń przebiegu i dostałem potwierdzenie. Widocznie trzeba brać takie zapewnienia na piśmie, bo zgodnie z powyższym forum tak nie jest.
Przebieg 24 tys km. Pewnie tak zrobię, pojadę gdzieś i podokręcam. Słyszę stuki już od jakiś 5k km.Jaki masz przebieg? U mnie stukało od początku, wymienili amortyzator i pprócz tego że koło odpadło to nie pomogłoZnajdź mechanika i niech podokręca śruby mocujące wahacze do belki przedniej. U mnie pomogło.