Może dlatego jest wyprasowane11000 i prawie rok użytkowania 😉 a nie jestem mały i lekki … bardziej tak plus minus około 100kg 😉
Siostra, to chyba zawsze dezynfekuje przed i po jeździe 0_o11000 i prawie rok użytkowania 😉 a nie jestem mały i lekki … bardziej tak plus minus około 100kg 😉
View attachment 20486
W czasie jazdy też 😉 … że tak powiem, czasem uruchamiana jest gazowa procedura odświeżająca, szczególnie po daniach z warzyw strączkowych 🤪🤷Siostra, to chyba zawsze dezynfekuje przed i po jeździe 0_o
Może wprowadzą opcje wentylacji wstecznej foteli ? Można magazynować i zmieszać z wodorem jako indykator wycieków.W czasie jazdy też 😉 … że tak powiem, czasem uruchamiana jest gazowa procedura odświeżająca, szczególnie po daniach z warzyw strączkowych 🤪🤷
@Bronek weź bo ja mam bujną wyobraźnię, i już jej oczyma widzę woreczek “magazynujący” przypięty na oparciu siedzenia 💺😉Może wprowadzą opcje wentylacji wstecznej foteli ? Można magazynować i zmieszać z wodorem jako indykator wycieków.
To przeanalizuj moją@Bronek weź bo ja mam bujną wyobraźnię, i już jej oczyma widzę woreczek “magazynujący” przypięty na oparciu siedzenia 💺😉