Poprawki do tylnej kamery jeszcze przyjdą?

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Jednym skacze innym nie:
"Bardzo ciekawą informacją jest sposób, w jaki Tesla radzi sobie z niedoborami półprzewodników, które regularnie zatrzymują produkcję w wielu firmach branży motoryzacyjnej. Firma Muska wykazała się tu typową dla siebie elastycznością i przygotowuje swoje sterowniki oraz oprogramowanie w wersji na inne rodzaje procesorów. Według wspomnianego raportu obecnie opracowano lub pracuje się nad 19 wariantami kontrolerów do samochodów Tesli".

Michal

Moderator
Mi wczoraj skoczył raz - zaraz po rozpoczęciu cofania i do tego pierwszy raz tak mocno i długo. Trwała to około 1sek.
Słabo rzeczywiście to wygląda, bo mózgowi dość dużo czasu zajmuje skapnięcie się, że auto nadal jedzie ale nie widzisz gdzie :/

Wcześniej miałem delikatne przycinania tylko jednego dnia, 2-3 razy jakiś miesiąc temu, ale takie na kilkadziesiąt milisekund.

Ps. Mam wrażenie, że to jakiś problem powiązany ze Spotify, bo w tym samym czasie kręciły się ładowania na ikonie play i kamera ruszyła praktycznie razem z muzyką.

tenOr

Posiadacz elektryka
Jeździłem dziś pierwszy raz po updatcie i... Bez problemów. Może to rzeczywiście update dla 2.5 będzie

Michal

Moderator
U mnie przycięło wtedy raz i od tamtej pory nic...

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Chińska fabryka Tesli "zaoszczędziła" na półprzewodnikach montując o jeden sterownik mniej w układzie kierowniczym.
ja bym powiedział, że przeprojektowała rozwiązanie. mówimy o chipie a nie o tym, że nie wypuszczają auta bez jednego koła.