pawlaczynski
Fachowiec
Jakie macie obecnie oferty leasingu? Sprawdziłem jakiegoś brokera z netu i przy 38% pierwszej wpłaty i 19% wykupu najlepsza oferta (Alior) to 120%.
10% wkładu 1% wykup i całkowita 130%Jakie macie obecnie oferty leasingu? Sprawdziłem jakiegoś brokera z netu i przy 38% pierwszej wpłaty i 19% wykupu najlepsza oferta (Alior) to 120%.
Zapewne jakbyście podali jeszcze na ile rat, to obraz kosztów byłby pełniejszy10% wkładu 1% wykup i całkowita 130%
Zapewne jakbyście podali jeszcze na ile rat, to obraz kosztów byłby pełniejszy![]()
To określenie kosztu leasingu w stylu 130% jest kompletnie bez sensu. Powinno być jak w kredytach RRSO i wtedy można sobie porównywać.
45% wkładu, 14,8% wykup, 25 rat, całość 104,18%, przy WIBOR 6,9%, żadnego GAP, bo jest bez sensu, w każdej mojej polisie AC jest wpisana klauzula "stała wartość pojazdu", jest to dużo tańsze (praktycznie nic nie kosztuje) niż GAP i mi wystarczyJakie macie obecnie oferty leasingu? Sprawdziłem jakiegoś brokera z netu i przy 38% pierwszej wpłaty i 19% wykupu najlepsza oferta (Alior) to 120%.
W jakiej firmie?45% wkładu, 14,8% wykup, 25 rat, całość 104,18%, przy WIBOR 6,9%,