Porsche i 6/10 Tycanow po cichu reperowane

tenOr

Posiadacz elektryka
Nie zauważyłem forum dedykowanego dla Tycana, to wrzucam tutaj. Wygląda na solidny artykuł, chociaż źródło się nie ujawnia. Po angielsku.

cooler

Pionier e-mobilności
Niemcy przecież są tacy praworządni że przecież by nie kłamali... To wbrew ich naturze. No chyba że taki byłby rozkaz! To co innego!

p0li

Pionier e-mobilności
Niemcy przecież są tacy praworządni że przecież by nie kłamali... To wbrew ich naturze. No chyba że taki byłby rozkaz! To co innego!
a wszyscy polacy to pijaki i zlodzieje, nieprawdaż?

nie podoba mi sie takie stygmatyzowanie - obojętnie w którą stronę

a co do tematu - porsche to jest grupa VW która nawet w niemczech jest nazywana volksgauner więc raczej zdziwienia niema

i jeśli sąproblemy z zarządzaniem łądowaniem to problem leży bardziej w bms-ie a nie w ładowarce

vwir

Pionier e-mobilności
Nie mówiąc o tym, że to "po cichu" z tytułu to nie wiem skąd się wzięło. Wczoraj o tym słyszałem w TVN Turbo, w raporcie turbo, więc chyba nie jest to robione tak całkiem po cichu. Nie wiem czego autor oczekiwał - że bannery na rynku postawią, czy co?

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Ej, ale oni twierdzą, że to nieprawda. Przecież Volkswagen Group nie okłamywał by klientów...
:ROFLMAO:
Porsche odpowiedzieli:
checked with our R+D department in Weissach and all of the issues addressed lack any basis. Based on this information we can´t confirm any of the issues

To nie brzmi, jak zdecydowane zaprzeczenie

cooler

Pionier e-mobilności
nie podoba mi sie takie stygmatyzowanie - obojętnie w którą stronę
Ciężko na to zapracowali w VW, do tej pory nic ich afera dieselgate nie kosztowałą w EU, więc jestem pewien że to ich tylko utwierdzi w przekonaniu że akurat oni mogą wszystko.

ATnet

Posiadacz elektryka
Stygmatyzowanie, to żart, złodziejskie praktyki VW to kpina i hańba. Najgorsze jest to ze w US musieli beknąć kary ale w EU im darowali. Nas ścigają za węgiel i ze mamy w dupie EKO a sami robią co chcą....