Potencjalna zniżka na stacjach ładowania Go+ EAuto (EV klub Polska)

Gandalf

Pionier e-mobilności
Członkostwo w klubie (to wspominani przeze mnie wcześniej "sąsiedzi") i wypełnianie ankiet daje 5% (aż do 10%) nie tylko na stacjach ładowania GreenWay, ale wygląda na to, że od niedawna też na stacjach ładowania Go+ EAuto. Szczegółów nie znam, ot pojawiło się u mnie w zakładce "benefity".
Osobiście nigdy nie korzystałem, no ale może dla kogoś będzie to przydatna informacja.

Należy oczywiście wiedzieć, że to nie jest za darmo i wiąże się ze sprzedawaniem duszy, tudzież danych (podawanych podczas wypełniania ankiet)

tenOr

Posiadacz elektryka
Po zainstalowaniu apki go+goNet (czy ja ona tam sie intuicyjnie nazywa) udalo mi się ją 2x wywalic w ciagu 3 minut testowania. Takze teges... Dziala tak jak wyglada. Średnia ocen na appstorze 1.0

solik

Pionier e-mobilności
Maja karty RFID ale:
- po odbiorze trzeba ja aktywowac na stronie + zaplacic 20 zl
- na stronie trzeba podac pin ktory byl w liscie z karta
- ja list wyrzucilem a karte zostawilem calujac komunikat brak autoryzacji przy stacji, na 2 rozne maile support nigdy nie odpisal :D potem doczytalem na stronie ze to trzeba aktywowac na stronie podajac pin z listu
niestety nie wpadlem na to ze w 2021 ktos wpadnie na taki pomysl aktywacji prestizowej karty.. z GW nie bylo takiego problemu, jedynie karta drewniana xD

ogolnie obsluga pod katem EV w tej firmie to dramat co widac po aplikacji.. moze dlatego ze filarem goplus jest developerka a nie jakies ladowareczki ;) jedyny plus to faktycznie cennik i lokalizacja stacji w Krakowie - czesto sa na ich inwestycjach mieszkaniowych a w poblizu sa rozne sklepy itp

krzyss

Pionier e-mobilności
Maja karty RFID ale:
- ja list wyrzucilem a karte zostawilem calujac komunikat brak autoryzacji przy stacji, na 2 rozne maile support nigdy nie odpisal :D potem doczytalem na stronie ze to trzeba aktywowac na stronie podajac pin z listu
niestety nie wpadlem na to ze w 2021 ktos wpadnie na taki pomysl aktywacji prestizowej karty.. z GW nie bylo takiego problemu, jedynie karta drewniana xD

ogolnie obsluga pod katem EV w tej firmie to dramat co widac po aplikacji.. moze dlatego ze filarem goplus jest developerka a nie jakies ladowareczki ;) jedyny plus to faktycznie cennik i lokalizacja stacji w Krakowie - czesto sa na ich inwestycjach mieszkaniowych a w poblizu sa rozne sklepy itp
Tez pisalem do supportu i nikt nie odpisal.
Na FB za to mi chyba odpisali i pomogli.
Teraz jeszcze jest 10% rabatu za ev klub, wiec sie zapisalem a co :)

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Po zainstalowaniu apki go+goNet (czy ja ona tam sie intuicyjnie nazywa) udalo mi się ją 2x wywalic w ciagu 3 minut testowania. Takze teges... Dziala tak jak wyglada. Średnia ocen na appstorze 1.0
Apka mega dramat i UXowiec nie odróżnia telefonu od kombajnu zbożowego.
Ale jak już przebrnąć i podłączyć kartę to nawet działa.
Ładowałem w KRK i ZOE i Grandlanda na AC w przyzwoitych cenach.
Uważałbym tylko na ich ładowarki DC bo zmyślne urządzenie SET50 (nb to samo co na LOTOSacg) załatwiło na amen moją ZOE swojego czasu (co zresztą było opisane na elektrowozie).
Ostatecznie uważam, że wina leżała trochę po stronie ładowarki trochę Renault, ale jakoś tak nie mam zaufania do wtykania DC z tego urządzenia.

Gandalf

Pionier e-mobilności
Tez pisalem do supportu i nikt nie odpisal.
Ja pisałem niedawno, więc na brak odpowiedzi jeszcze nie narzekam.
A pisałem bo jestem miły i chciałem przekazać jakiś feedback (u mnie aplikacja działa) fajnie widzieć podmioty wspierające elektromobilność, a ten wygląda na taki, więc trzymam kciuki. Jak się nie jest członkiem oligopolu energetycznego lub spółkami powiązanymi z programem rodzina *** na swoim, to nie jest łatwo, bo trzeba grać uczciwie.

Na najbliższym MonthlyMeetup EV Klubu ponoć będą rozdawane takie karty.
Pojadę sprawdzić, prawdopodobnie tramwajem.

Gandalf

Pionier e-mobilności
Na najbliższym MonthlyMeetup EV Klubu ponoć będą rozdawane takie karty.
Pojadę sprawdzić, prawdopodobnie tramwajem.
Ano, rozdawane były, ale to o czym pisał @solik
Maja karty RFID ale:
dotyczy również przypadku gdy już się ma konto / aplikację, więc to dość dziwne rozwiązanie
(a odpowiedzi nadal nie dostałem)