potrzebny kontakt mejlowy z tesla

FunGous

Nowy na Forum
moze ktos pomoze....
skopalem adres w zamowieniu. musze go poprawic bo na te dane chyba bedzie rejestracja.
jak tego dokonac bo na stronie nie widze takiej mozliwosci ?

moze ma ktos jakis adres emailowy zeby sie z nimi skontaktowac bo do tej pory wszystko przychodzi z adresu noreply@tesla...

Bash

Zadomawiam się
moze ktos pomoze....
skopalem adres w zamowieniu. musze go poprawic bo na te dane chyba bedzie rejestracja.
jak tego dokonac bo na stronie nie widze takiej mozliwosci ?

moze ma ktos jakis adres emailowy zeby sie z nimi skontaktowac bo do tej pory wszystko przychodzi z adresu noreply@tesla...
Zadzwoń sobie tam w poniedziałek Telefon: 22 292 22 42 od 10 otwierają i poproś o poprawę. Odbierają i chętnie pomagają.

Mają też adres mailowy ogólny:
[email protected]

FunGous

Nowy na Forum
dziekuje.
na stronie nie widze mozliwosci zmiany na kogo ma byc auto zarejestrowane takze chyba musze sie z nimi skontaktowac

Bronek

Pionier e-mobilności
Auto nie musi być zarejestrowane, możesz zrobić darowiznę np na żonę i zarejestrować na nią potem. Ale wtedy laweta.
Nawet jak dostaniesz fakturę i dokumenty do rejestracji, to w tym samym dniu możesz zrobić umowę darowizny i z tymi kwitami zarejestrować auto na innego. Tesla musi wydać samochód

Tak robiłem np kończąc leasing, aby nie rejestrowac na siebie tylko od razu na syna. WK potrzebuje umowy darowizny

danielm

Pionier e-mobilności
no wlasnie chodzi mi o to jak sie z nimi skontaktowac. z apki nie widze takiej mozliwosci.
no ale bede probowal jutro na ten numer Telefon: 22 292 22 42

jesli faktycznie "Odbierają i chętnie pomagają" to nie ma problemu :)
zamiast denerwować serwis takimi głupotami dzwoniłbym do supportu, choć tam jest spora szansa że trafisz na hindusa/niemca zamiast polaka:
22 307 26 45

danielm

Pionier e-mobilności
Ale to nie serwis. Oddzielnie sie wybiera połączenie z działem sprzedaży, a oddzielnie z serwisem.
ja mam ten numer zapisany jako serwis :) kilka razy u nich byłem, do supportu dzwonie na ten co podałem. dział sprzedaży nie był mi jeszcze potrzebny więc nie wiem, pewnie masz racje :)