oglnie trzeba mocno uważać na to jakie PV się montuje, źle założony kabel który się buja na wietrze, przeciera i.. łatwo to to się może zapalić. tylko sprawdzeni wykonawcy
a jeśli strażacy potwierdzają, że źródłem było Mini, to warto zadać pytanie czy był to egzemplarz przed czy po akcji przywoławczej dot. ogniw, o której było tu na forum kilka tygodni temu, oraz czy w ogóle taka akcja jest w Polsce prowadzona przez importera.
Koszmarny wypadek na drodze w okolicach Radacza w woj. zachodniopomorskim. Kierowca BMW stracił panowanie nad autem, zjechał z drogi i uderzył w drzewo. Auto stanęło w płomieniach. Strażacy znaleźli we wraku dwa...
W nocy w miejscowości Guetersloh w Nadrenii Północnej-Westfalii doszło do tragicznego zdarzenia. Na jednej z tamtejszych stacji paliw zapaliło się auto marki Citroen. Na skutek tego incydentu śmierć poniosła...
W północnej Nigerii przewróciła się cysterna z paliwem. Jak podają media, wokół uszkodzonego pojazdu zebrała się grupa ludzi, aby ukraść wyciekające paliwo. Doszło do eksplozji, nie żyje 147 osób.
W północnej Nigerii przewróciła się cysterna z paliwem. Jak podają media, wokół uszkodzonego pojazdu zebrała się grupa ludzi, aby ukraść wyciekające paliwo. Doszło do eksplozji, nie żyje 147 osób.
W miejscowości Borkowo (Pomorskie) doszło do karambolu na remontowanym odcinku drogi S7. W wyniku zderzenia 21 pojazdów zginęły cztery osoby, a 15 zostało rannych. Wśród poszkodowanych są dzieci. Zatrzymano 37-letniego kierowcę ciężarówki. Jak informuje policja, mężczyzna został przebadany na...
tvn24.pl
Kilka samochodów spłonęło.
Przecież benzyna i olej napędowy pali się słabiej niż baterie?! /s
Jechałem w tym korku, a zdarzenie miało miejsce za mną, na szczęście dla mnie. A skorkowało się bo transport wielkogabarytowy miał problem z przejazdem przez tymczasowe wielkie rondo na węźle cały czas trwa tam przebudowa. A samochodów dużo bo akurat wszyscy z meczu wracali.