Pożary samochodów spalinowych

ztsgusz

Posiadacz elektryka

lvlthn

Pionier e-mobilności
Co prawda jest to temat o pożarach samochodów spalinowych ale warto wspomnieć:

Jest to auto elektryczne(autobus) i o dziwo NIE spłonął :D
Oczywiście nikt nie wspomniał że autobus jest elektryczny.

Jakby się palił, to na 100% byłoby wszędzie o tym trąbione.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Nasz jutubowy kaznodzieja też swoje bredziolki opatruje EV w płomieniach :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

pmlody

Pionier e-mobilności
Nasz jutubowy kaznodzieja też swoje bredziolki opatruje EV w płomieniach :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Znowu? Serio wam się chce te bzdury oglądać? :unsure:

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
Tak, ja czasem oglądam bo niektóre odcinki są ciekawe. Mam 4 auta spalinowe które sam naprawiam więc blogi naprawiaczy są źródłem wiedzy. U Micha akurat tej wiedzy za dużo nie ma ;). Ale gościa szanuję za jego osiągnięcia choć nie że wszystkim się zgadzam - tzw. "samo życie"

vwir

Pionier e-mobilności
Tak, ja czasem oglądam bo niektóre odcinki są ciekawe. Mam 4 auta spalinowe które sam naprawiam więc blogi naprawiaczy są źródłem wiedzy. U Micha akurat tej wiedzy za dużo nie ma ;). Ale gościa szanuję za jego osiągnięcia choć nie że wszystkim się zgadzam - tzw. "samo życie"
Oglądałem lata temu ale przestałem po kolejnym odcinku, w którym nie miał pojęcia o czym mówi, ale oczywiście wypowiadał się z tonem wielkiego znawcy. To był chyba odcinek o DPF-ie. Gość zupełnie nie wiedział co do czego i wprowadzał tylko dezinformację. Więc uważaj z tym pobieraniem "wiedzy" (niewiedzy?) z jego kanału.

pmlody

Pionier e-mobilności
Oglądałem lata temu ale przestałem po kolejnym odcinku, w którym nie miał pojęcia o czym mówi, ale oczywiście wypowiadał się z tonem wielkiego znawcy. To był chyba odcinek o DPF-ie. Gość zupełnie nie wiedział co do czego i wprowadzał tylko dezinformację. Więc uważaj z tym pobieraniem "wiedzy" (niewiedzy?) z jego kanału.
Dokładnie. Jak ktoś gada bzdury w jednym temacie, to zazwyczaj w pozostałych też nie za wiele wiedzy przekaże :)