Pożary samochodów spalinowych

lvlthn

Pionier e-mobilności

Znowu pożar. Niestety, najprawdopodbniej zapaliło się osiem samochodów spalinowych. Ostatnio częste są te pożary ICE

ztsgusz

Pionier e-mobilności

Znowu pożar. Niestety, najprawdopodbniej zapaliło się osiem samochodów spalinowych. Ostatnio częste są te pożary ICE
Potwierdzone - w garażu oczywiście 8 płonących samochodów spalinowych, 0 EV:

1734532234855.png

lvlthn

Pionier e-mobilności
No to grubo.

Zabrzmi to bardzo prostacko i snobistycznie, ale zaczynam się irytować, jak stoi obok mnie marka auta spalinowego które ostatnio najczęściej płonie.

Byliśmy obiektem wyśmiewania o samozapłonach baterii, a tu okazuje się zupełnie odwrotnie.

No szok, tysiące pytań etc.

Ratt

Posiadacz elektryka
No to grubo.

Zabrzmi to bardzo prostacko i snobistycznie, ale zaczynam się irytować, jak stoi obok mnie marka auta spalinowego które ostatnio najczęściej płonie.

Byliśmy obiektem wyśmiewania o samozapłonach baterii, a tu okazuje się zupełnie odwrotnie.

No szok, tysiące pytań etc.
Mam tak samo. Zwłaszcza jak widzę obok Toyotę albo BMW :)

Fenrise

Pionier e-mobilności
"Samochód stanął w płomieniach"

No, jakby nie stanął w takim głupim miejscu to by się nie spalił. Kto normalny stawia swoje auto w płomieniach?

Ten zwrot jest durny jak nie wiem a wszystkie media go tłuką jak najęte.

Bronek

Pionier e-mobilności
"Samochód stanął w płomieniach"

No, jakby nie stanął w takim głupim miejscu to by się nie spalił. Kto normalny stawia swoje auto w płomieniach?

Ten zwrot jest durny jak nie wiem a wszystkie media go tłuką jak najęte.
Ale wtedy pasuje określenie: "samochód spalinowy" O ile to spali się nowy samochód ?