Jaka okolica?A kojarzycie duży pożar na parkingu (podziemnym?) sprzed 2-3 dni, w Poznaniu chyba? Co tam było?
Jaka okolica?A kojarzycie duży pożar na parkingu (podziemnym?) sprzed 2-3 dni, w Poznaniu chyba? Co tam było?
Avenida, parking w centrum handlowym.Jaka okolica?
Widziałem gdzieś tekst o rowerach elektrycznych ale ile to ma wspólnego z prawdą nie wiadomo. W tym samym tekście było też o tym, że za chwilę w tym miejscu będą bloki i dlatego zabytek spłonął, żeby zrobić miejsce na deweloperkę.A kojarzycie duży pożar na parkingu (podziemnym?) sprzed 2-3 dni, w Poznaniu chyba? Co tam było?
To chyba z Gdańskiem pomyliłeś 😉.Widziałem gdzieś tekst o rowerach elektrycznych ale ile to ma wspólnego z prawdą nie wiadomo. W tym samym tekście było też o tym, że za chwilę w tym miejscu będą bloki i dlatego zabytek spłonął, żeby zrobić miejsce na deweloperkę.
Mnie chodziło o leciwy ICEdlatego zabytek spłonął,
Klamieszu mnie w mieście dzisiaj w nocy społonął fiat ducato ze skrzynią
View attachment 24839Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
przyjechały aż dwa wozy strażackie do pomocy a dopiero co się kłóciłem z kimś że ponoć sama gaśnica samochodowa starczy....
jak przewoził baterie na skrzynii to by napisali w internetach że wina baterii bo teleportowały pożar pod maskę na przódKlamieszskrzynia nie spłonęła
![]()