Premia bony, punkty refrrale

Bronek

Pionier e-mobilności
Dawali 10 000 km, a nie pkt, za X w ub roku i to przedłużyło stare kilometry jeśli ktoś je mial z poprzedniej edycji referrali. U mnie to dało dodatkowy czas na wykorzysgtanie sumy km do stycznia 2025r. Co jest na razie niemozliwe z racji zadupia w jakim mieszkam

krzyss

Pionier e-mobilności
Dawali 10 000 km, a nie pkt, za X w ub roku i to przedłużyło stare kilometry jeśli ktoś je mial z poprzedniej edycji referrali. U mnie to dało dodatkowy czas na wykorzysgtanie sumy km do stycznia 2025r. Co jest na razie niemozliwe z racji zadupia w jakim mieszkam
Jedz w objazdowke po europie :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Czekam na Gdańsk i Koszalin. Moze zdążą.
Gdyby byly stare zasady, czyli kilometry a nie punktyl to jedno polecenie przedłużało o rok, czy dwa lata sumę? O ile pamietam?

PS Za, dwa, tygodnie sie okaze czy Europa będzie też bu nas czy wrócimy do, Azji

Michal

Moderator
Jak dokupisz jakiekolwiek km, to przedłużasz ważność wszystkich o 6 mcy

KrzysztofFly

Moderator
Czy dokupienie 0 km za punkty przedłuża ważność wszystkich o kolejne 6 mc?
Myślę, że tak. I zapewne taki był sens wyśmiewanej wcześniej opcji 0km za 500 punktów.

Michal

Moderator
Ktoś, kto pierwszy kupi, się przekona. Jak tak dalej pójdzie, to będę ja 10.11.2023 ;)
Opis przedłużania ważności km jest taki sam przy 0 km jak przy 500 i 5000 km.
Ps. Jak masz punkty to bardziej opłaca się wziąć 5000 km za 5000 pkt darmowego ładowania + 10 x 0 km za 500 pkt, niż 10 x 500 km za 1500 pkt ;)

Last edited: