Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Problem z android auto - komunikat "Telefon nie odpowiada".
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Octavo, post: 108395, member: 1357"] Stawiłem się w salonie, po godzinie zaproszenie na warsztat i Pan elektryk tłumaczy mi, że działa tylko trzeba używać kabla USB dostarczonego z telefonem. Super, odpowiadam, to czemu mi nie działa żaden kabel i pokazuje 3 w aucie. No i jaki kabel mają użyć nabywcy telefonów sprzedawanych obecnie bez ładowarki i kabla usb? Trudno zbić taki argument, więc staje że podłączymy mój telefon na ich kablu. Tłumaczę, że po kilku minutach zerwie, ale musimy poczekać. Podłączamy telefon i faktycznie po kilku minutach AA znika a telefon leży przez nikogo nie dotykany. No to mówię sobie ostatnia prosta - wymienią port usb i po sprawie. Opuszczam warsztat i czekam na info. Info przychodzi po kolejnej godzince, że nie zdążą rozebrać portu bo liczyli że od dołu się dobiorą, a tam trzeba podobno konsole rozbierać. No i kolejny termin wizyty na wrzesień.....bo to musi robić elektryk. Serio? Elektryk wymienia port USB w Kia? Śmiertelne porażenie 5V? Z jednej strony OK, załatwili port usb i starają się coś robić, ale z drugiej to istny gang Olsena..... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia e-Niro Forum • Kia Niro EV 39,2/64 kWh
Problem z android auto - komunikat "Telefon nie odpowiada".