Problem z aplikacją My bmw

damcar

Zadomawiam się
Cześć pisze tutaj bo chyba wszyscy użytkownicy bmw mają te samą apke, od paru dni przestało mi pokazywać stan naładowana samochodu oraz nie przychodzą mi komunikaty o końcu ładowania, wszystko pozostałe działa. Dzwoniłem na obsługę i nic nie mają pojęcia co jest nie tak sugerowali serwis, miał ktoś z Was może podobną sytuację?

Attachments

• IMG_20211228_100747.jpg
    IMG_20211228_100747.jpg
    396,1 KB · Liczba wyświetleń: 11

J123

Zadomawiam się
Niestety ta aplikacja nie jest najwyższych lotów. Sam sposób komunikacji (przez serwery BMW) powoduje, że działa z opóźnieniem.
U mnie na problemy z akwizycją danych pomaga restart telefonu.

mr.dos

Nowy na Forum
Hej,
po roku wraca problem braku bieżącej aktualizacji stanu samochodu a dokładnie od 1 grudnia 2022 r.
Tym razem skala problemu jest poważniejsza.
Spora grupa właścicieli z Europy i nie tylko żywo komentują tę przypadłość na facebookowych grupach "BMW Europe" i BMW Worldwide".
Zgłaszamy problem do wsparcia nawet piszemy do deweloperów aplikacji i od 3 dni nawet złamanego komunikatu od Bawarczyków.
Może @Szanowna Redakcja Elektrowozu zamieściłaby wpis na swojej stronie głównej? To z całą pewnością zostanie zauważone przez BMW Polska.

J123

Zadomawiam się
Może @Szanowna Redakcja Elektrowozu zamieściłaby wpis na swojej stronie głównej? To z całą pewnością zostanie zauważone przez BMW Polska.
Przydałby się. Popieram. Też mam ten problem od 1 grudnia 2002r.