Problem z Plugshare - brak możliwości oznaczenia aktywnego ładowania

chewbacca

Posiadacz elektryka
Od kilku dni nie mogę oznaczyć się na plugshare. Po wybraniu stacji ładowania mam dostępne tylko opcje "skutecznie naładowany", "nieudane ładowanie", "komentarz". Brak jest, tak jak wcześniej, możliwości oznaczenia aktywnego ładowania wraz ze wskazaniem przewidywanego czasu ładowania. Próbowałem już reinstalacji apki (iOS). Miał ktoś taki problem i wie jak to naprawić?
IMG_BF2E19CED757-1.jpeg

KRA

Fachowiec
Od kilku dni nie mogę oznaczyć się na plugshare. Po wybraniu stacji ładowania mam dostępne tylko opcje "skutecznie naładowany", "nieudane ładowanie", "komentarz". Brak jest, tak jak wcześniej, możliwości oznaczenia aktywnego ładowania wraz ze wskazaniem przewidywanego czasu ładowania. Próbowałem już reinstalacji apki (iOS). Miał ktoś taki problem i wie jak to naprawić?
View attachment 13219
Ja mam ten sam problem, także też jestem zainteresowany rozwiązaniem....

chewbacca

Posiadacz elektryka
Dzięki!

Jaceq

Pionier e-mobilności
IMO trochę bez sensu zrobili.. Wcześniej było widać czy ktoś się ładuje i ile mu zostało (szacunkowo). Teraz jak rozumiem można tylko dać znać, że się skutecznie naładowało.

Michal

Moderator
No to początek końca plugshare :p Kupili ich amerykańce i orają.

nabrU

Moderator
Pisałem od dawna, że Plugshare nikt na Zachodzie nie używa w sposób jaki tu opisujecie tj. odznaczanie/meldowanie itp. Powiem więcej: niewiele osób go w ogole używa, a jeśli nawet, to głownie wtedy gdy jedzie poza granice swojego kraju.

krzyss

Pionier e-mobilności
Apka umiera, mi tez juz sie nie chce dodawac nowych ladowarek. Nikt nie daje info czy dziala… normalnie za rok dwa jej nikt nie bedzie uzywal.

nabrU

Moderator
Pisałem o Plugshare w tym kontekście już 2 lata temu. Prorok czy co :p

krzyss

Pionier e-mobilności
Problem tylko ze teraz zeby poszukac jakiejs ladowarki trzeba odpalic 5-10 apek i najlepiej wiedziec jacy sa operatorzy w kraju.
Planuje qlasnie powrot z CRO do PL i nie udalo mi sie naladowac przed wyjazdem. No i na plugshare dowiedzialem sie ze na autostradzie gdzie mi pasuje jest stacja MOL z ladowarka… w zyciu bym nie wpadl zeby ta aopke odpalic :)