Problem z przednim bagażnikiem

chewbacca

Posiadacz elektryka
Mam problem z przednim bagażnikiem. Nie potrafię go otworzyć. Klapa odskakuje ale zaczep dalej trzyma i nie moNa jej podnieść. Jest jakiś sposób na jej otwarcie?
Spróbuj podczas klikania „otwórz” docisnąć frunka. Sam nie miałem takiego problemu ale kojarzę u innych i takie rozwiązanie chyba pomagało. Później pewnie wystarczy podregulować te dwie nóżki/odbojniki frunka przekręcając każdą z nich w lewo lub w prawo (jak już się uda otworzyć).

damsas-40

Zadomawiam się
Postał w garażu i puściło. Ciekaw jestem co
Spróbuj podczas klikania „otwórz” docisnąć frunka. Sam nie miałem takiego problemu ale kojarzę u innych i takie rozwiązanie chyba pomagało. Później pewnie wystarczy podregulować te dwie nóżki/odbojniki frunka przekręcając każdą z nich w lewo lub w prawo (jak już się uda otworzyć).
auto postało w garażu i klapa się otworzyła. Będę musiał coś podregulować na przyszłość… problem wyszedł jak płyn do spryskiwaczy się skończył. Inaczej pewnie nie zauważyłbym.

Michal

Moderator
Musiało coś zamarznąć widocznie w mechanizmie zamka.

slaveq

Pionier e-mobilności
To ja się dołączę z tematem. Dziś się stało coś dziwnego drzwi z tyłu były lekko przymarznięte i teraz nie mogę ich zamknąć. Naciskanie klamki i przycisku wewnątrz nie daje rezultatu. Pojechałbym odmrozić auto w jakimś garażu podziemnym ale nie pojadę z otwartymi drzwiami :/. Jest jakiś sposób żeby sobie z tym poradzić albo zamknąć drzwi na sztywno?

Michal

Moderator

slaveq

Pionier e-mobilności