Spróbuj podczas klikania „otwórz” docisnąć frunka. Sam nie miałem takiego problemu ale kojarzę u innych i takie rozwiązanie chyba pomagało. Później pewnie wystarczy podregulować te dwie nóżki/odbojniki frunka przekręcając każdą z nich w lewo lub w prawo (jak już się uda otworzyć).Mam problem z przednim bagażnikiem. Nie potrafię go otworzyć. Klapa odskakuje ale zaczep dalej trzyma i nie moNa jej podnieść. Jest jakiś sposób na jej otwarcie?
auto postało w garażu i klapa się otworzyła. Będę musiał coś podregulować na przyszłość… problem wyszedł jak płyn do spryskiwaczy się skończył. Inaczej pewnie nie zauważyłbym.Spróbuj podczas klikania „otwórz” docisnąć frunka. Sam nie miałem takiego problemu ale kojarzę u innych i takie rozwiązanie chyba pomagało. Później pewnie wystarczy podregulować te dwie nóżki/odbojniki frunka przekręcając każdą z nich w lewo lub w prawo (jak już się uda otworzyć).
Pryśnij do zamka smar silikonowy. Nie będzie przymarzania.Mam problem z przednim bagażnikiem. Nie potrafię go otworzyć. Klapa odskakuje ale zaczep dalej trzyma i nie moNa jej podnieść. Jest jakiś sposób na jej otwarcie?
U mnie tego nie ma :/ wersje z 2021 chyba jeszcze tego nie miały. Dziwny objaw w ogóle nie słychać dźwięku silniczka. Może się spalił ale to chyba by tryb serwisowy dał znaćSpróbuj ten awaryjny sposób otwierania - sarpnąć kilka razy za ten drucik:
No to mogę jeszcze nie wiem próbować rozkręcić drzwi ale to chyba za dużo roboty w takim mrozie. Albo grzać całą noc bo mam podpięte do ładowania na szczęścieZamarzło na bank.