Szczęśliwi ci, którzy własny ogrzewany garaż posiadająJa tez mialem dzis jaja, nie moglem wyjac kabla bo bolec nie dzialal. Ale po 15minutach grzania i klikania odblokuj gniazdo zadzialalo.
Popsikalem teraz silikonowym smarem, mam nadzieje ze zadziala.
Za to jak wrocilem, to znow przymarzla mi klapka i nie chciala sie otworzyc.
Eh zimowe przygody![]()
No i przyszła żona powiedziała „a jakbyś suszarkę do włosów wziął?” no i wziąłem i zacząłem dmuchać do otworu w drzwiach od rygla i puściło po 2 minutachgrzej, tylko włącz nawiew na tył![]()
Taka żona, to skarbNo i przyszła żona powiedziała „a jakbyś suszarkę do włosów wziął?” no i wziąłem i zacząłem dmuchać do otworu w drzwiach od rygla i puściło po 2 minutach.
Garaz jestSzczęśliwi ci, którzy własny ogrzewany garaż posiadają. Zaprawdę powiadam wam, że nie przymarźnie temu nic, co w dodatniej temperaturze trzyma samochód
.
A tym którzy nie posiadają, to polecam smary silikonowe do uszczelek. Oprócz samych uszczelek, co sugeruje nazwa, można także spryskać takie newralgiczne miejsca jak właśnie klapka ładowania czy wlewu paliwa. Nawet jak tam się trochę wilgoci dostanie i przymarźnie, to zdecydowanie łatwiej to oderwać/odciągnąć.
Potwierdzam słowa kolegi, że można nim psikać inne miejsca. Producenci smarów tego w ogóle nie sprawdzają.polecam smary silikonowe do uszczelek. Oprócz samych uszczelek, co sugeruje nazwa, można także spryskać takie newralgiczne miejsca
Jest, tylko trzeba zdjąć tapicerkę. Dwie śrubki a reszta trzyma się na klipsach.U mnie tego nie ma :/ wersje z 2021 chyba jeszcze tego nie miały.
Próbowałem w trzaskającym mrozie. Nie polecam, śruby okręciłem ale nie potrafiłem oderwać tapicerki i zrezygnowałem. Lepiej poszło z suszarką.Jest, tylko trzeba zdjąć tapicerkę. Dwie śrubki a reszta trzyma się na klipsach.