Problem, ze zgłoszeniem przez aplikację

Bartosz

Pionier e-mobilności
Czy macie problem, ze zgłoszeniem przez aplikację z iPhona. Wybieram Serwis > Aktualizacja > System informacyjno-rozrywkowy „Przejdź dalej” opisuję naprawę „Przejdź dalej”, podaje adres i wywala mi poniższy błąd. Jak zgłosić problem aplikacji do zgłaszania problemów? Czy jest do tego jakaś specjalna aplikacja 😀

55872C74-2063-4DE2-B610-1D259BD0A5B1.jpeg

Last edited:

tenOr

Posiadacz elektryka
non stop. a raczej: raz jest raz go nie ma.
dzwon "na serwis" najlepiej w trybie "mam usterke". ktos odbierze i recznie ustawi ci wizyte.

kaziwich

Posiadacz elektryka
„appointment slots” wyglada jakbys probowal zarezerwowac zajety juz slot - za dlugo myslales nad opisem i juz ktos go wzial ;)
U mnie zdarzylo sie to raz na kilka zgloszen.
Mysle, ze dobra praktyka jest szybkie wpisanie „byle czego” i zarezerwowanie terminu, a potem uzupelnianie poprzez „modify”

Bartosz

Pionier e-mobilności
„appointment slots” wyglada jakbys probowal zarezerwowac zajety juz slot - za dlugo myslales nad opisem i juz ktos go wzial ;)
U mnie zdarzylo sie to raz na kilka zgloszen.
Mysle, ze dobra praktyka jest szybkie wpisanie „byle czego” i zarezerwowanie terminu, a potem uzupelnianie poprzez „modify”
Robiłem super szybko, wpisałem „Test”. Kiedyś działało. Przynajmniej od tygodnia nie działa w ogóle. Robiłem kilkadziesiąt prób.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Cos jest na rzeczy i mają generalnie to z lekka śmieszne zrobione. Bo jak pisałem u mnie w Kolobrzegu mam propozycję na wyspie Bornholm. Zmień telefon tylko na czas zgłoszenia. Sproboj z innym działem usterek. Np inne