Program poleceń Tesli wznowiony (w UK)

nabrU

Moderator
Za to nasz u Was działa, także jakby ktoś chciał w UK kupić, to z naszych może śmiało skorzystać 😉.

Ta daaa, szybko się udało i to Twój imiennik ;)

1725621922010.png

nabrU

Moderator
Jako, że 'referent' odebrał samochód, a mnie wpadło pierwsze (mam nadzieję, że nie ostatnie ;)) 500 funtów - wyjaśniam jak to teraz w nowym programie wygląda.

1. Stare punkty są cały czas dostępne w 'Historii' programu 'Polecaj i Zarabiaj' i można je wykorzystać.
2. Za to 'pieniążki' z nowych referalli pojawiają się w portfelu jako kredyt obok karty, którą macie przypisaną do konta Tesli:

1727265823731.png

Pleśniak

Posiadacz elektryka
2. Za to 'pieniążki' z nowych referalli pojawiają się w portfelu jako kredyt obok karty, którą macie przypisaną do konta
Czyli można tak uzbierać na Teslę czy tylko dalej akcesoria i ładowanie brać? :)

nabrU

Moderator
Masz na poprzedniej stronie na co to możesz zużyć.
Jak Ci dobrze pójdzie z poleceniami to i nową Teslę można też ;) Potrzeba Ci tylko 80 poleceń na TM3 RWD (y)

Michal

Moderator
Masz na poprzedniej stronie na co to możesz zużyć.
Jak Ci dobrze pójdzie z poleceniami to i nową Teslę można też ;) Potrzeba Ci tylko 80 poleceń na TM3 RWD (y)
Chyba jest jakiś limit, z tego co pamiętam można zebrać max 10

nabrU

Moderator
Chyba jest jakiś limit, z tego co pamiętam można zebrać max 10

Sam sobie napiszę: 'czytać to trzeba umić', bo jest też na poprzedniej stronie w pierwszym poście :ROFLMAO:

poochaty

Posiadacz elektryka
Dobra to teraz pytanie. Co oznacza działanie programu np w UK czy Szwecji.

Czy zarówno ja jako polecający i kupujący muszą dokonać transakcji w tym samym kraju?
Czy jeśli program istnieje w Szwecji i nie istnieje w Polsce, to czy za zakup w Polsce dostane bonus jeśli podzielę się szwedzkim linkiem?

A co jeśli program jest w obu krajach ale na inne kwoty?

Ale namieszali.