Prosty sposób montażu Yanosik’a

Bronek

Pionier e-mobilności
On się otwiera niezależnie od sexy które jest pełnoekranowe , a Yonosik zminimalizowany wyświetla się nad nim .
Komunikaty odsłuchuje na tym smartfonie. On nie jest u mnie kluczem i nie jest sparowany z qutem. Jest na stałe podłączony przez hub do zasilania w schowku. I służy mi tylko do s3xy i Yanosika ac ma własny SIM z internetem
Jest kilka sposobów odpalania aplikacji. Yanosik np jak wyczuje Tesle ale ja nie chce by się łączył z autem. U mnie o ile pamiętam odpala się gdy rusza apka sexy. A tą odpalam ręcznie. Kiedyś robiłem to programe do automatyzacji. MACRODROID Jest sporo sposobow.. Każdy sobie WYBIERA.

Last edited:

refi1234

Posiadacz elektryka
@ciastek
Dzieki, Bronek tak szybko odpisuje ze nie mam pojecia o co chodzi.
A tu chodzi o to że mam ajfona i bez zadnych takich wysepek :)

Poniżej masz rozwiązanie bez zbednych kombinacji i przeciagania kabli do zamontowania Yanosik GTR.

1/ Uchwyt z ali lub podobny za 24 PLN zamontowany w dolnej czesci ekranu po prawej stronie (ma główke, można zamontowany na nim GTR pochylic katem do kierowcy)

Uchwyt.jpeg

2/ Przewóda kątowy sprężynowy na USB / micro usb za 20-30 zl

usb.jpeg

3/ Listwa montazowa z 2 otworami zagumowanymi do tesli z aliexpress aby było to estetyczne ale zarazem nie przeszkadzało w niczym (schowek, ładowarka, etc). Na foto widzisz 2 listwy ale tylko jedna ta z otworami wystarczy gdy wykorzystasz port usb wewnatrz. Ja po prostu muszę mieć więcej ładowarek - dla pasażerów :)

IMG_7737-kopia.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Trochę bezpieczniejszy kupiłem bo trzyma ranty nie trzeba kleić Dociska z tylu i można regulować. Mam na nim 7" i jest ok

Dodają drugi inny mocowania na lotach powietrza
Te poprzednie są przyklejone ale nie pozwalały obracać smartfonem

refi1234

Posiadacz elektryka
Trochę bezpieczniejszy kupiłem bo trzyma ranty nie trzeba kleić Dociska z tylu i można regulować. Mam na nim 7" i jest ok

Dodają drugi inny mocowania na lotach powietrza
Te poprzednie są przyklejone ale nie pozwalały obracać smartfonem

Ja mam tam też drugi uchwyt - spigena w lewym gornym rogu i jest super.
Ale dla samego GTR - taki mały jak wskazałem zupełnie wystarczy. Kosztuje grosze i chowa sie za ekran gdy nieuzywany.

Co do Twojej propozycji - to nie klejenie i wymienne opcje są interesujące.

spigen.jpeg

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest wybór. Ja bałem się że nie da rady utrzymać dużego smartfona ale jest OK. Dopóki nie poprawią aplikacji s3xy, to muszę obracać ekran aby mieć albo przyciski albo info o załączonych funkcjach.
Te rogi odklejone z tylu za grosze były o tyle fajne że telefon był w sumie podparty od dołu
Ale w tym naróżnym magnes mocno trzyma

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie o nie chodzi a o info co włączone. Pisałem o tym.
Nie wiesz, w Tesli, że masz włączony np wew obieg. Musisz wejść w menu itp...
To jest tylko na tym "starym" poziomym ekranie.
Mają to zmienić, obiecali mi. :)

0mWQYGPgYJBHYrTM_copy_800x795.png