proszę o referral do TM3 LR

Michal

Moderator
Co ciekawe, po wyczyszczeniu cookies (a co za tym idzie wylogowaniu), stopki się pojawiły, ale po ponownym zalogowaniu znowu zniknęły. Sprawdzałem ustawienie i mam włączone pokazywanie stopki...

krzyss

Pionier e-mobilności
Co ciekawe, po wyczyszczeniu cookies (a co za tym idzie wylogowaniu), stopki się pojawiły, ale po ponownym zalogowaniu znowu zniknęły. Sprawdzałem ustawienie i mam włączone pokazywanie stopki...
Ja twoja widze

Ol3k

Nowy na Forum
Witam,

Jeżeli ktoś chciałby zasięgnąć informacji na temat Tesli model 3 LR zapraszam do kontaktu. Najlepiej na PRIV.
Teselke posiadam już od ponad 0,5 roku i przejechane mam 15 000 KM tak wiec co nieco jestem w stanie opowiedzieć.
Sam szukałem i wiem ze mialem z tym problem, aby znaleźć użytkownika chętnego podzieleniem się wrażeniami, a nie handlarza który za wszelka cenę będzie chciał nawinąć makaron na uszy.

Tutaj zamieszczam mój link polecający gdyby ktoś chciał skorzystać.

Miłego dnia życzę.

Możesz skorzystać z mojego linku polecającego, aby otrzymać 1,500 bezpłatnych km w sieci Supercharger dla swojej nowej Tesli:

Ol3k

Nowy na Forum
No niech :) Przejrzałeś mój misterny plan :)

Tak na poważnie nie koniecznie zależy mi na referal'u . Aczkolwiek zawsze to jakiś bonus:)

Sam wiem jak jeszcze nie mialem Teselki i próbowałeś znaleść informacje, podpytać w kwestii Tesli osoby użytkujące w PL Tesle, że jest z tym duży problem.
W monecie jak już posiadasz taki samochód i czasami z czystej ciekawości zatrzymujesz się u kogoś znajdując go na Plugshare, dodatkowo podładowując się u niego wówczas możesz dowiedzieć się mnóstwo ciekawych rzeczy dotyczących samego samochodu, ale co chyba ważniejsze również informacji o potencjalnych Mirkach handlarzach :) oraz ich przygód.

W moja ocenie to bardzo przydatne informacje, które pozwolą potencjalnemu kupującemu nie wkopać się w jakieś bagno i cieszyć się radością z tego wspaniałego samochodu.:)

Earn Free Supercharging Miles or a $100 Cash Award

Use my referral link to earn 1,000 free Supercharging miles with the purchase of a new Tesla car, or a $100 cash award by purchasing or subscribing to solar panels.

Najnowsze dyskusje