Przegląd w nowej Niro - koszty, zakres, czas oczekiwania.

radekmas

Zadomawiam się
to kup pakiet serwisowy, o ile cen nie zmienili to dwa pierwsze przeglądy 2800 wychodziły
Ja już nie pamiętam, ale chyba coś koło 1300 płaciłem w Warszawie w Kia Autowola na Górczewskiej (i nie woziłem żadnych części ze sobą).

Jacek EV

Nowy na Forum
Ja już nie pamiętam, ale chyba coś koło 1300 płaciłem w Warszawie w Kia Autowola na Górczewskiej (i nie woziłem żadnych części ze sobą).
Nie znalazłem takiego serwisu. Może chodziło Ci o Grójecką. Dzwoniłem, tam przegląd 1650 (szacowany). Pakiet serwisowy wyjdzie zdecydowanie najkorzystniej. Dzięki za info.

Jobski

Fachowiec
co do cen przeglądów po 30k to w Łódzkiem kształtuje się to następująco: Łódź 1816, Łowicz 1800 i w cenie dezynfekcja klimatyzacji, Starowa Góra 2200. W pierwszej cenie w Łowiczu padła najpierw propozycja 2100.
Napiszcie jaki płyn hamulcowy dokładnie kupić no i gdzie znaleźć filtr kabinowy za 103 pln bo ten który pojawił się w wątku MANFP23024 kosztuje około 300 pln.
Ładnie tam kroją, w maju w Krakowie wyszedł mnie 1100 zł

acc

Zadomawiam się
Robił ktoś już przegląd na 60k? We Wrocławiu jeden salon woła 1850, drugi 1730zł.

EDIT: Przegląd wyszedł dokładnie 1650zł, z czego części 198zł a robocizna 3,3h*440zł=1452zł.

Last edited:

polaris

Fachowiec
Czy pierwszy przegląd nowej NIRO EV jest po 30k czy po 15k?
Odkąd przeleciało 14k co jakiś czas na tablicy pojawia się info o przeglądzie 15k.
Wrzuciłem temat dealerowi - trochę go to zaskoczyło ale obiecał sprawdzić.

polaris

Fachowiec
przy odbiorze auta źle Ci ustawili w komputerze auta - mi też ustawili 15kkm, ale się upomniałem i poprawili
Podziękował - upomnę się jak się dealer odezwie.
Oddając sprawiedliwość jego też zatkało że już przed 15k się komunikat pojawił.

pbr

Posiadacz elektryka
Podziękował - upomnę się jak się dealer odezwie.
Oddając sprawiedliwość jego też zatkało że już przed 15k się komunikat pojawił.
co 30k km/2lata - przypomnienie o przeglądzie możesz sobie sam zmienić w opcjach samochodu na zestawie multimedialnym (Zestaw wskaźników) - żeby cię nie ganiali po to do serwisu ;)