Zmierzyłem wymiary schowka i w TM3 wygląda mi to na 60 x 30 x 27 cm (wymiary min. LxWxH), więc wygląda na to że nawet 20L wersja nie wejdzie. Choć oni tam na tym Amazonie nie mogą się zdecydować jakie są wymiary ich produktu

.
Pod wyjazd do Norwegii plus była promka i cena 109 funtów, zakupiłem na Amazonie lodówkę BougeRV w wersji 20-litrowej:
Wczoraj dostarczono, swoje odstała aby czynnik chłodzący opadł i dzisiaj zabrałem się do testów. Chłodzi fajnie i nawet szybko jej to idzie. Wszystko ładnie wykonane, kabelki wyglądają solidnie itp. Niestety (co podejrzewałem) nie mieści się deczko w schowku TM3 pod podłogą bagażnika.
Niestety podłoga tego bagażnika nie jest w trójce płaska i o ile lodówka mieści się w głębi bagażnika, niestety deczko wystaje od strony zderzaka. Na tyle wysoko, że pokrywa się nie położy i nawet wyłącznie z gumowym dywanikiem od 3W wystaje (a tam akurat jest wyświetlacz i panel sterowania). A i tak kabel zasilający o dł. 330 cm nie starcza z wtyczki w podłokietniku (TM3 nie ma gniazda 12V w bagażniku) jeśli się go ładnie chce poprowadzić pod tylnym siedzeniem i pod tylnym dywanikiem.
Lodóweczka pójdzie więc normalnie w głąb do zasadniczego bagażnika. Przy nas dwojgu nie stanowi to jakiegoś problemu.
@Jaceq: Jak się u Ciebie blokuje klawiaturę w tej lodówce, bo nic w instrukcji o tym nie widzę?