Przydatne Linki dla oczekujących na Tesle

Bronek

Pionier e-mobilności
Teraz to sie mi fajnie opowiada , ale gdy się czeka i czytasz jak to komuś gdzieś zabrali przydzielony vin , lub dali auto nie z tym co trzeba , to mózg pracuje.
Do tego już innym wydają , statek rozładowany , a tu cisza .Termin w końcu ustalony i to nawet po rozmowach, a tu patrzysz przypadkowo w apke i masz nagle datę odbioru inną od niby na 100% umówionej . Bez uprzedzenia , hotel , opieka na zwierzyną ustalona a tu Tesla kombinuje nie racząc nawet zadzwonić .
Panienka Ci mowi (Holandia lub Berlin) i to po walce o połączenie , że mają kłopoty z transportem i auto wciąż w porcie .
itd. Robisz awanturę ale w Holandi lub gdzies wyżej , Ci cie kontaktują z Ząbkami i sprawę odkręcają .Po dobroci nie da rady . Nasi są biedni i pracownicy i klienci .Zadupie to Zadupie i tego 2 czy 3 pokolenia nie zmienią , trzeba wieku .

Ale ponieważ to na mnie trafiło , nie byłem specjalnie zdziwiony. Przecież kilka lat temu jak odbieralem Trójkę od pośrednika na zadupiu Szczecina też to w niemal "mafijnych" warunkach , to wiem że z,Teslą w każdej postaci jej dostarczania jest inaczej niż normalnie . Idzie przywyknąć .

Najnowsze dyskusje