radar został dezaktywowany w tych autach które go posiadają, czujniki nie i na tę chwilę tesla oficjalnie mówi że nie planuje ich dezaktywować
Dokładnie, skąd info o dezaktywacji radaru @danielm ? Można poprosić o źródło?Ja nie wiem jak z tym radarem jest bo u mnie w menu serwisowym wyświetla jego status jako aktywny.
Dokładnie, skąd info o dezaktywacji radaru @danielm ? Można poprosić o źródło?
Odnośniki do innych topiców na forum to kiepskie źródło. Tak samo zresztą jak i noteateslaapp. Choć z tego ostatniego to jeśli można to poproszę konkretny cytat, w którym mowa jest właśnie o wyłączeniu radarów w autach w nie wyposażonych (bo ja tej informacji tam nie widzę ale może coś przeoczyłem). Bardziej chodzi mi o jakieś oficjalne źródło. To że ktoś snuje tylko domysły i publikuje plotki nie sprawia, że staną się prawdą nawet jeśli będą powielone wielokrotnie.![]()
Tesla transitioning its first radar vehicles to 'Tesla Vision'
Tesla appears to be transitioning its first radar-equipped vehicles to Tesla Visionwww.notateslaapp.com
TESLA - ciekawostki
No to zaczyna się rezygnowanie z radaru nawet w autach, które go mają - 2022.20.9: https://www.notateslaapp.com/news/929/teslas-equipped-with-radar-are-now-transitioning-to-tesla-vision Trochę będę chyba tęsknił, bo podobało mi się opowiadanie ludziom jak to moje auto widzi 2 auta do przodu bo...forum.elektrowoz.pl
Vision Only (pożegnanie z radarem) 2022.24.6
Dostalem wczoraj, ale zeby bylo zabawniej, to na wtorek mam umowiona wizyte w serwisie na wymiane szwankujacego ponoc radaru :)forum.elektrowoz.pl
![]()
Tesla transitioning its first radar vehicles to 'Tesla Vision'
Tesla appears to be transitioning its first radar-equipped vehicles to Tesla Visionwww.notateslaapp.com
TESLA - ciekawostki
No to zaczyna się rezygnowanie z radaru nawet w autach, które go mają - 2022.20.9: https://www.notateslaapp.com/news/929/teslas-equipped-with-radar-are-now-transitioning-to-tesla-vision Trochę będę chyba tęsknił, bo podobało mi się opowiadanie ludziom jak to moje auto widzi 2 auta do przodu bo...forum.elektrowoz.pl
Vision Only (pożegnanie z radarem) 2022.24.6
Dostalem wczoraj, ale zeby bylo zabawniej, to na wtorek mam umowiona wizyte w serwisie na wymiane szwankujacego ponoc radaru :)forum.elektrowoz.pl