Pytanie o asystenta parkowania.

Alex72

Nowy na Forum
Dziękuję za odpowiedź, a to co podesłałeś w linku to właśnie to co widzę.Zawszę zachowuje ostrożność przy parkowaniu ale nie wiedziałem że to co pokazuje teraz jest lepsze od poprzednich Lini.
Dziękuję jeszcze raz i myślę że się przyzwyczaję do tego co teraz pokazuje.

jarqu

Posiadacz elektryka
Generalnie mają to jeszcze poprawić. Słyszałem że mają dość kolory pewnie żeby lepiej to wyglądało. Nie wiem jak z funkcjonalnością.

chewbacca

Posiadacz elektryka
radar został dezaktywowany w tych autach które go posiadają, czujniki nie i na tę chwilę tesla oficjalnie mówi że nie planuje ich dezaktywować
Ja nie wiem jak z tym radarem jest bo u mnie w menu serwisowym wyświetla jego status jako aktywny.
Dokładnie, skąd info o dezaktywacji radaru @danielm ? Można poprosić o źródło?

lvlthn

Pionier e-mobilności
Też mam radar aktywny w menu serwisowym.

Nic nie wskazuje że nie jest wyłączony. Można by dla picu odpiąć wiązkę i sprawdzić czy jest zależny od tego autopilot, ale meh, nie chce mi się :p

ciastek

Pionier e-mobilności
Dokładnie, skąd info o dezaktywacji radaru @danielm ? Można poprosić o źródło?

Last edited:

chewbacca

Posiadacz elektryka
Odnośniki do innych topiców na forum to kiepskie źródło. Tak samo zresztą jak i noteateslaapp. Choć z tego ostatniego to jeśli można to poproszę konkretny cytat, w którym mowa jest właśnie o wyłączeniu radarów w autach w nie wyposażonych (bo ja tej informacji tam nie widzę ale może coś przeoczyłem). Bardziej chodzi mi o jakieś oficjalne źródło. To że ktoś snuje tylko domysły i publikuje plotki nie sprawia, że staną się prawdą nawet jeśli będą powielone wielokrotnie.

lvlthn

Pionier e-mobilności

Brak konkretnej informacji, nie ma nigdzie zapisane że został radar wyłączony.