Pytanie o ubezpieczenie Warszawa

Adamm

Zadomawiam się
Witam,
przygotowuję sie do odbioru mojego Y ka I przeglądam opcje ubezpieczenia na rynku.

Z tego co dla samochodu w Warszawie wyszło mi od ok . 6 do 7 k za wariant serwisowy ze wszystkim w PZU lub Uniqa.

Patrzyłem na wątek z mają zeszłego roku i niektórzy mieli dobre ceny.

Mam prośbę o potencjalne sugestie, jeśli ktoś ubezpieczał niedawno w lepszej cenie.

Ps. wsparłem Michała referalem :)

Michal

Moderator
Witam,
przygotowuję sie do odbioru mojego Y ka I przeglądam opcje ubezpieczenia na rynku.

Z tego co dla samochodu w Warszawie wyszło mi od ok . 6 do 7 k za wariant serwisowy ze wszystkim w PZU lub Uniqa.

Mam prośbę o potencjalne sugestie, jeśli ktoś ubezpieczał niedawno w lepszej cenie.

Cześć Adam,
Dziękuję za skorzystanie z mojego polecenia, widziałem je ale zwykle pisze podziękowania dopiero po odbiorze auta ;)

O ubezpieczeniu pisałem kiedyś w wątku, podając namiary na agenta:

Last edited:

Pepek

Posiadacz elektryka
Ostatnio na kanale Daniela G. na YT pojawiła się reklama ich oferty ubezpieczeniowej - na pierwszy rok, każda nowa Tesla za 2,16% wartości auta (nieważne miasto, wiek kierowcy, szkodowość, itp.) - tak informuję tylko przy okazji.

Adamm

Zadomawiam się
Dzięki sprawdzam, widać że jest agentem ubezpieczeniowym ErgoHestii. Zobaczę jak są skonstruowane warunki to będę mógł inny przekazać wiedzę :)

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Jeśli chcesz coś porównać, sprawdzić to zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub na adres [email protected]

YYY

Zadomawiam się
Witam,

Czesc!
Dostalem polecajke i podsylam dalej.
+48 887 106 297 Joanna

Ubezpieczylem swojego Yka tydzien temu. Warszawa. Pelen pakiet w Uniqa. Koszt: ok 3800