Raport: 97% właścicieli aut elektrycznych nie zamieniłoby ich na auto spalinowe

BigB00

Posiadacz elektryka
W najnowszym badaniu EV Klub Polska zrealizowanym we współpracy z marką Volkswagen i InsightOut Lab przemówili właściciele samochodów elektrycznych.
1619460942043.png
1619460961608.png

1619460981434.png
1619461000434.png

vwir

Pionier e-mobilności
To ja widzę jeden na tydzień albo i rzadziej. To nie o to chodzi, tylko żeby mieć jakąkolwiek reprezentatywną próbkę to jednak wypada mieć tak z 1000 odpowiedzi, a nie 100. Może ja się chowałem gdzieś pod kamieniem albo coś w tym stylu, ale w życiu nie słyszałem o czymś takim jak EV Klub Polska. A jeżdżę EV od ponad 4 lat...

Sierek

Fachowiec
To ja widzę jeden na tydzień albo i rzadziej. To nie o to chodzi, tylko żeby mieć jakąkolwiek reprezentatywną próbkę to jednak wypada mieć tak z 1000 odpowiedzi, a nie 100. Może ja się chowałem gdzieś pod kamieniem albo coś w tym stylu, ale w życiu nie słyszałem o czymś takim jak EV Klub Polska. A jeżdżę EV od ponad 4 lat...
To to samo co elektromobilni.pl. Wypełnisz ankiety i masz do 10% zniżki na GreenWay.

N

Norbert N

Gość
U nas to tłum
Widze z trzy EV tygodniowo
Ostatnio w Kato minąłem 2 TmS w ciągu 3 minut... praktycznie nie ma dnia, żebym nie spotkał jakiegoś EV. Większość to Tesle. Chociaż dziś mijałem EQC Mesia.