Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Realne zużycie energii na Autostradzie przy gpsowym 140km/h, jakieś linki do testów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KKL, post: 73193, member: 1080"] Spoko, nie musisz wierzyć :). Ja wiem swoje, ty swoje. Mnie też to spalanie zdziwiło, bo soulem na trasie zima jadąc 110 (na liczniku) mam zużycie 20kWh. Tutaj miałem stabilne 130 na liczniku na a1 i s8 (i tak, GPS pokazuje tu mniej, pewnie około 123, nie interesuje mnie to). Jazda była bardzo płynna, bez praktycznie przyspieszeń i wielu zwolnień, starałem się trzymać prędkość gdzie się da (także na odcinku za Częstochowa, gdzie jest niby ograniczenie do 100, ale drogą nowiutka i każdy jedzie szybciej), bez jazdy za tirem. Szkoda, że nie mam zapisu GPS, niedowiarkom by nieco ciśnienie zeszło. Wyjazd z Katowic 14.40, postój 16.37 w McD Rawa Mazowiecka. Meta na Wilanowie o 18. Wg Google Maps miałem być na Wilanowie oryginalnie około 17.24, ale po postoju w McD zrobiła się 18 z tego. Jechałem ze szwagrem i synem. Spalanie było tak niskie, że się nabijaliśmy, że do Belgradu dojedziemy a nie Katowic (jak jechaliśmy w piątek w stronę Śląska) :). Bo zasięg mi podchodził pod 1200km. Dla mnie EOT. Wiem ile jechałem, wiem ile spaliłem. A innych niech dupa boli kwestionując to 😂😂 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Realne zużycie energii na Autostradzie przy gpsowym 140km/h, jakieś linki do testów