Różnica w Auto pilocie zwykłym i rozszerzonym

danielm

Pionier e-mobilności
Czyli najlepiej przetestować na swoim garażu :D Gdzieś tu był wrzucony link do YT gdzie gość testuje parkowanie równoległe. Wyraźnie było widać, że przy 3-4 próbie Tesli idzie zdecydowanie lepiej. Może wjeżdżania do garażu też musi się trochę pouczyć ;)
u mnie tesla wjeżdza w miejsca z których potem mam problem wyjechać (równolegle). tesla się niczego nie uczy, po prostu interpretuje co widzi, raz lepiej raz gorzej. jakieś cienie, inne światło, inaczej staniesz i efekt będzie zupełnie inny.

Alef

Zadomawiam się
czekam na ładną pogodę i planuje kręcenie filmika reklamującego moje auto które chciałbym sprzedać. ujęcie pierwsze: auto otwiera sobie garaż homelinkiem i wyjeżdza summonem
Da się zaprogramować tego homelinka na kazdy pilot? Mieszkam w bloku i mam bramę. Czy da sie zrobic klona tego pilota? Dziękuję!
Musi tak być ale mam wątpliwości.

danielm

Pionier e-mobilności
Da się zaprogramować tego homelinka na kazdy pilot? Mieszkam w bloku i mam bramę. Czy da sie zrobic klona tego pilota? Dziękuję!
Musi tak być ale mam wątpliwości.
nie mam pojęcia, kupiłem sobie dodatkowy sterownik homelinka do bramy garażowej a potem jak mi w tesli dołożyli homelinka i zacząłem go konfigurować to się okazało że on klonuje pilota homelinka. sprawdz w internecie czy Twój sterownik bramy obsługuje homelinka, jeśli nie to za 200zł można dokupić

Alef

Zadomawiam się
nie mam pojęcia, kupiłem sobie dodatkowy sterownik homelinka do bramy garażowej a potem jak mi w tesli dołożyli homelinka i zacząłem go konfigurować to się okazało że on klonuje pilota homelinka. sprawdz w internecie czy Twój sterownik bramy obsługuje homelinka, jeśli nie to za 200zł można dokupić
Problem polega na tym ze to brama spódzielni. Otwira się pilotem. Myślałem ze homelink potrafi zrobić klon pilota i komunikować z bramą na tych samych zasadach.

Alef

Zadomawiam się
jeśli sama brama wspiera homelinka to tak właśnie będzie
To jest dziwnie, homelink musi po prostu móc komunikować na częstotliwości pilota i miec mozliwosc prychowywac token który/ktoremy „usłyszał”/ „się nauczył” od pilota.