Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BMW
BMW i3 Forum • BMW i3 60/94/120 Ah
Samochody po Innogy Go
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tompil, post: 6977, member: 290"] Nie wiem jaka jest moc ładowarki w BMW I3. Kabel kupiłem 22 kW, więc nie potrzebnie taki gruby jeśli ładowarka jest tylko 11 kW. Kabel 22 KW strasznie niewygodny ze względu na swoją grubość. Kupiłem 5 m i jak słupek stoi dalej od miejsca to jest na styk. Myślałem o oponach wielosezonowych, w śnieg nie będą nim jeździł. Ktoś wie ile bieżnika mają te opony Pirelli? Do zimy będę jeździł na tych zimowych. W innych samochodach przeszedłem już na wielosezonowe i są zdecydowanie lepsze niż stare zimówki. Czy ten moduł do Android Auto z Alliexpres pasuje do modelu z rocznika 2018? W opisie jest napisane, że pasuje do NBT do rocznika 2017, a nie pasuje do EVO od rocznika 2017. Nie wiem jaki rodzaj wyświetlacza jest w BMW z Innogy. Sprawdziłem i mam: S4T9 Heat Pump. Co oznacza S544 Cruise Control With Brake Function - tempomat z funkcją hamowania ? chyba nie mam czegoś takiego. Jeszcze takie pytanie, czy jeśli zużywam 12 kWh na 100 km, to znaczy że przy ładowaniu tyle pobieram z sieci, czy są jakieś straty podczas ładowania i rzeczywisty pobór jest większy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BMW
BMW i3 Forum • BMW i3 60/94/120 Ah
Samochody po Innogy Go